Yardım Sinerji ölü pixel çıksa uğraştırırmı?

Dostum alıyolar Allah aşkına daha geçen arkadaşım 3 farklı firmadan monitör aldı 2 tanesini iade etti. Üründe fiziksel kusur yoksa iade almak zorundalar.
dostum niye anlamamakta ısrar ediyorsun forumlarda onlarca konu var

Daha geçen arkadaşım iade etti dümdüz. Forumdaki konuların yarısında adam benim monitörümde ölü pixel var diyip iade etmek istemişler veya üründe bir sıkıntı var fiziksel bir kusur var ürün hasar almış. İlla sana sohbet kayıtlarını mı açayım arkadaşımın 50 bin TL'lik 600HZ Zowie monitörü iade ettiğinie dair. Ondada ölü pixel vardı. Adam beğenmedim diyip iade etti direk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sen ölü pixel'den dolayı iade etmek istiyorum dersen adamlar bunu garanti sürecine yönlendirebilir. Çünkü sen üründe bir kusur olduğunu söylüyorsun. Adamlarda garanti kapsamının altında ölü pixel varsa bunda sorun yok diyip geri yolluyorlar ve yasal iade süren bittiği için iade edemiyorsun. Direk dümdüz beğenmedim diyip iade edeceksin bukadar.

1753899878786.webp

Daha geçen arkadaşım iade etti dümdüz. Forumdaki konuların yarısında adam benim monitörümde ölü pixel var diyip iade etmek istemişler veya üründe bir sıkıntı var fiziksel bir kusur var ürün hasar almış. İlla sana sohbet kayıtlarını mı açayım arkadaşımın 50 bin TL'lik 600HZ Zowie monitörü iade ettiğinie dair. Ondada ölü pixel vardı. Adam beğenmedim diyip iade etti direk.

Sen ölü pixel'den dolayı iade etmek istiyorum dersen adamlar bunu garanti sürecine yönlendirebilir. Çünkü sen üründe bir kusur olduğunu söylüyorsun. Adamlarda garanti kapsamının altında ölü pixel varsa bunda sorun yok diyip geri yolluyorlar ve yasal iade süren bittiği için iade edemiyorsun. Direk dümdüz beğenmedim diyip iade edeceksin bukadar.

Alıntıyı görüntüle
anladım arkadaşınız iade etmişte forumlarda 14 günlük iade sürecini kullanamayanlar var ondan bahsediyorum onda bile sıkıntı çıkartan firmalar var ki sinerjide meem lenmiş bir firma

anladım arkadaşınız iade etmişte forumlarda 14 günlük iade sürecini kullanamayanlar var ondan bahsediyorum onda bile sıkıntı çıkartan firmalar var ki sinerjide meem lenmiş bir firma
Tamam bunun nedeni ölü pixel var diye göndermeleri. Adamlar da belirli sayının üstünü garanti sürecine dahil ettiği için sen servise gönderip geri alana kadar süre geçmiş oluyor ve o saatten sonra iade alamıyorsun. Çünkü markalara göre genelde 4-5 ölü pixel altı kusur sayılmıyor. Sen beğenmedim diye iade ettiğin zaman kimse bir şey diyemez.

1753900102871.webp

Al aynı adam gaming.genTR'den aldı ve oradan aldığı üründe de ölü pixel çıktı. Gene iade etti.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,077
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri