çoğuda kabul etmiyor thh ile uğraştırıyor thh kararınada uymuyorlarİade kabul etmek zorunda. Üründe fiziksel bir hasar olmadığu sürece istediği gibi iade edebilir.
çoğuda kabul etmiyor thh ile uğraştırıyor thh kararınada uymuyorlarİade kabul etmek zorunda. Üründe fiziksel bir hasar olmadığu sürece istediği gibi iade edebilir.
Dostum alıyolar Allah aşkına daha geçen arkadaşım 3 farklı firmadan monitör aldı 2 tanesini iade etti. Üründe fiziksel kusur yoksa iade almak zorundalar.çoğuda kabul etmiyor thh ile uğraştırıyor thh kararınada uymuyorlar
dostum niye anlamamakta ısrar ediyorsun forumlarda onlarca konu varDostum alıyolar Allah aşkına daha geçen arkadaşım 3 farklı firmadan monitör aldı 2 tanesini iade etti. Üründe fiziksel kusur yoksa iade almak zorundalar.
Daha geçen arkadaşım iade etti dümdüz. Forumdaki konuların yarısında adam benim monitörümde ölü pixel var diyip iade etmek istemişler veya üründe bir sıkıntı var fiziksel bir kusur var ürün hasar almış. İlla sana sohbet kayıtlarını mı açayım arkadaşımın 50 bin TL'lik 600HZ Zowie monitörü iade ettiğinie dair. Ondada ölü pixel vardı. Adam beğenmedim diyip iade etti direk.dostum niye anlamamakta ısrar ediyorsun forumlarda onlarca konu var
dostum niye anlamamakta ısrar ediyorsun forumlarda onlarca konu var
anladım arkadaşınız iade etmişte forumlarda 14 günlük iade sürecini kullanamayanlar var ondan bahsediyorum onda bile sıkıntı çıkartan firmalar var ki sinerjide meem lenmiş bir firmaDaha geçen arkadaşım iade etti dümdüz. Forumdaki konuların yarısında adam benim monitörümde ölü pixel var diyip iade etmek istemişler veya üründe bir sıkıntı var fiziksel bir kusur var ürün hasar almış. İlla sana sohbet kayıtlarını mı açayım arkadaşımın 50 bin TL'lik 600HZ Zowie monitörü iade ettiğinie dair. Ondada ölü pixel vardı. Adam beğenmedim diyip iade etti direk.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen ölü pixel'den dolayı iade etmek istiyorum dersen adamlar bunu garanti sürecine yönlendirebilir. Çünkü sen üründe bir kusur olduğunu söylüyorsun. Adamlarda garanti kapsamının altında ölü pixel varsa bunda sorun yok diyip geri yolluyorlar ve yasal iade süren bittiği için iade edemiyorsun. Direk dümdüz beğenmedim diyip iade edeceksin bukadar.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Tamam bunun nedeni ölü pixel var diye göndermeleri. Adamlar da belirli sayının üstünü garanti sürecine dahil ettiği için sen servise gönderip geri alana kadar süre geçmiş oluyor ve o saatten sonra iade alamıyorsun. Çünkü markalara göre genelde 4-5 ölü pixel altı kusur sayılmıyor. Sen beğenmedim diye iade ettiğin zaman kimse bir şey diyemez.anladım arkadaşınız iade etmişte forumlarda 14 günlük iade sürecini kullanamayanlar var ondan bahsediyorum onda bile sıkıntı çıkartan firmalar var ki sinerjide meem lenmiş bir firma