Sinerji ile iletişime geçip sorabilirsiniz , en doğru bilgiyi onlar verir.MSI GEFORCE GTX 1660 GAMING X 6G 6GB ekran kartı olan bir sistem alacaktım 1 saat once stokta vardı şimdi yok ne zaman gelir sizce stoğa
Belli olmaz stok buldum fakat;MSI GEFORCE GTX 1660 GAMING X 6G 6GB ekran kartı olan bir sistem alacaktım 1 saat once stokta vardı şimdi yok ne zaman gelir sizce stoğa
yazdım fakat ne zaman bakacaklarını bılmıyorum :'(Sinerji ile iletişime geçip sorabilirsiniz , en doğru bilgiyi onlar verir.
mining yapan birini görürsem bıçaklicam kardeşim zaten...Belli olmaz stok buldum fakat;
Bismillahirahmanirahim.
Fiyatı çok uçmuş, büyük ihtimal mining yüzünden. Ben sizin yerinizde olsaydım, almak için beklerdim. Aşırı pahalı.
Gaming X bile değilmiş, buna rağmen pahalı. Bence bekleyin.
Hocam arkadaş hazır sistemde olan ekran kartından bahsediyor galiba.Belli olmaz stok buldum fakat;
Bismillahirahmanirahim.
Fiyatı çok uçmuş, büyük ihtimal mining yüzünden. Ben sizin yerinizde olsaydım, almak için beklerdim. Aşırı pahalı.
Gaming X bile değilmiş, buna rağmen pahalı. Bence bekleyin.
Umarım istediğin en kısa zamanda dönüş yaparlar.yazdım fakat ne zaman bakacaklarını bılmıyorum :'(
Ne zaman gelir bilmiyorum fakat o kart sanırım Sinerji'de 3200 TL dolaylarındaydı. O fiyatı hak edecek bir kart olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı fiyatı sistemin fayatını da etkiliyordur. Firma ile iletişime geçip öğrenebilirsiniz.MSI GEFORCE GTX 1660 GAMING X 6G 6GB ekran kartı olan bir sistem alacaktım 1 saat once stokta vardı şimdi yok ne zaman gelir sizce stoğa
Hocam ekran kartının tekli satış stoğu yok ki hazır sisteme nasıl koysunlar. Miningciler yüzünden uçup gitmiş. Ben arkadaşın beklemesinden yanayım ama kendi bilir. Yoksa büyük kazıklanıcak 5.700TL en düşük şu an o da VENTUS modeli. Çok garip. 5700'e galiba 3060Ti geliyordu.Hocam arkadaş hazır sistemde olan ekran kartından bahsediyor galiba.
Anladım. Maalesef mining belası türediği için piyasada hiçbir şekilde ekran kartı bulunamıyor. Bulunsa bile hak ettiği fiyattan pahalıya satılıyor. Şundan birkaç ay önce GTX 1660 SUPER 2.200-2.300TL idi. Şimdi 3000'leri geçti. Size tavsiyem bekleme imkanınız varsa bekleyin. Stoklar mart nisan gibi yenilenir diye düşünüyorum.evet hazır sistemdekinden bahsediyorum.
yok hocam alacagım ekran kartı sinerji stoklarında 3200 tl felan miningciler bela oldu bize...Hocam ekran kartının tekli satış stoğu yok ki hazır sisteme nasıl koysunlar. Miningciler yüzünden uçup gitmiş. Ben arkadaşın beklemesinden yanayım ama kendi bilir. Yoksa büyük kazıklanıcak 5.700TL en düşük şu an o da VENTUS modeli. Çok garip. 5700'e galiba 3060Ti geliyordu.
hocam kartları tükettikleri gibi bide iflas ediyorlar sonra letgoda 2. el ekran kartları doluyorAnladım. Maalesef mining belası türediği için piyasada hiçbir şekilde ekran kartı bulunamıyor. Bulunsa bile hak ettiği fiyattan pahalıya satılıyor. Şundan birkaç ay önce GTX 1660 SUPER 2.200-2.300TL idi. Şimdi 3000'leri geçti. Size tavsiyem bekleme imkanınız varsa bekleyin. Stoklar mart nisan gibi yenilenir diye düşünüyorum.