YENİ EKRAN KARTINA GEÇTİM FPS DÜŞTÜ

Merhaba,

eski ekran kartım MSI GeForce GTX 1660 Ventus değiştirdim daha güncel olan İntel arc b580 12 GB ekran kartını geçtim bilgisayara format attım sürücüde bir sorun yok her şey tamam gözüküyor ama fps daha düşük takılmalar oluyor anlamış değilim ekran kartını geri vermeyi bile düşündüm dün geldi elime ekran kartı çözümü olan yardım edebilirmi lütfen.

işlemci: AMD Ryzen 5 2600
Rdr2 gibi büyük oyunlarda denedin mi?

1737114638329.png

DAR BOĞAZ VARMI BUNDA
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyundayken msi afterburnerda izlemeyo aç youtubedan bakarsın orda işlemcinin tüm çekirdeklerini izlemeyi aç bak bakalım yüzde kaç kullanılıyor
1737114904811.png

hayır denemedim

Oyundayken msi afterburnerda izlemeyo aç youtubedan bakarsın orda işlemcinin tüm çekirdeklerini izlemeyi aç bak bakalım yüzde kaç kullanılıyor
1737115009202.png

Son düzenleme:
sen anakartin ne olduğunu söyle, islemci önerelim

%30 darbogaz var

Almadan önce iyice araştırsaydınız keşke. Eski işlemcilerde daha kötü performans verdiğini söylüyordu herkes

sen elindekinden %50 güçlü islemci almalisinki üst performans verebilsin. 2600 den 2.el 5600x yada saglam olsun diyorsan 5700x3d al

bios güncellemesi yap.ilk.basta

MSI GeForce GTX 1660 ile oynadığım da fps yüksek , donmalar vs olmuyor daha iyi bir ekran kartı nasıl olurda daha düşük fps veriri dar boğaz olsa bile bu kadarı olması anormal değilmi ?

Bu kadar fps kötü olması başka neden olabilir
Darboğaz önceki kartından daha düşük fps vermez, evet işlemcin düşük kalıyor ama başka bir sorun var gibi gözüküyor.

Geri