Neler Yeni

Sınıf değiştirme lise 2

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
Sınıf değiştirmek istiyorum tüm arkadaşlarım diğer sınıfta benim dilekçeye açıklama yazmam lazımmış neden değiştirmek istediğim için doğal olarak kabul etmezler arkadaşlarımın yanına diye

Özet
Dilekçeye suriyeliden rahatsız oluyorum diye yazsam olur mu ki

(Etiketlemek istiyorum ama etiketleyecek kişi kalmadı üstünüze alınmayın herkes birer birer masadan ayrılıyor bu gün o yarın sen ertesi gün ben..)

Vesselam

80+ Bronze
Hocam dilekçeden ziyade müdür veya bu işe kim bakıyorsa sizin okulda bı konuşma rica et. Durumu anlatırken de bulunduğun sınıfta yabancı hissettiğini aralarına görmediğini, eski arkadaşlarının olduğu sınıfta daha rahat hissedip derslerine daha rahat odaklanabileceginden bahset. Çünkü bu işle kim ilgilenecekse önce onun ikna olması lazım. Sonrasında dilekçeyi prosedür gereği hazırlayıp verirsin zaten. Önemli olan sorumluyu ikna etmen.

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Sınıf değiştirmek istiyorum tüm arkadaşlarım diğer sınıfta benim dilekçeye açıklama yazmam lazımmış neden değiştirmek istediğim için doğal olarak kabul etmezler arkadaşlarımın yanına diye

Özet

(Etiketlemek istiyorum ama etiketleyecek kişi kalmadı üstünüze alınmayın herkes birer birer masadan ayrılıyor bu gün o yarın sen ertesi gün ben..)
velin gidip konussun da genelde degistirmiyorlar once idareyle konusman lazim varsa psikologdan rapor alabilirsin oyle de degistiriyorlarmis diye duydum

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,472
İsim
Mehmet Aslan

Özet

öyle yazarsan da bir şey kabul olmaz. Olum tenefüste buluşursunuz ne küçük dertleriniz var :D Derste dersinizi dinleyin.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
velin gidip konussun da genelde degistirmiyorlar once idareyle konusman lazim varsa psikologdan rapor alabilirsin oyle de degistiriyorlarmis diye duydum
Pakologa gidersem yaşadığım ufak çaplı olaylar karşısında sigara yakar karşımda
öyle yazarsan da bir şey kabul olmaz. Olum tenefüste buluşursunuz ne küçük dertleriniz var :D Derste dersinizi dinleyin.
ilkokuldan arkadaşımda var o sınıfta o yüzden samimiyiz

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
yunusemre

Özet

sınıfta yabancılık cektıgını adapte olamadıgını felan soyle olmassa velını cagır cok zor degıl hallederler buyuk ıhtımalle

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
yunusemre
Pakologa gidersem yaşadığım ufak çaplı olaylar karşısında sigara yakar karşımda

ilkokuldan arkadaşımda var o sınıfta o yüzden samimiyiz
ne yaptın hocam merak ettım degıstımı sınıfın?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ne yaptın hocam merak ettım degıstımı sınıfın?
yok hocam c en iyisi sonra a sonra b ,d,e diye gidiyormuş notları ilk sınavlarda 90/95 ort yapıp isteyeceğim

clayzn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
542
İsim
yunusemre

Wersty

80+
aynı şekil bende
bu elemanla aynı sınıftaydık 10. sınıfta şimdi ikimizde düşebileceğimiz ENNNNNN KÖTÜ SINIFLARA DÜŞTÜK ve sınıf değiştirmiyorlar lanet olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu elemanla aynı sınıftaydık 10. sınıfta şimdi ikimizde düşebileceğimiz ENNNNNN KÖTÜ SINIFLARA DÜŞTÜK ve sınıf değiştirmiyorlar lanet olsun
şahsen ben yarın tüm müdür yardımcılarıyla konuşup değiştirmeyi deneyeceğim şu anki sınıfla okuyacağıma sınıfta kalaydım keşke

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset

Özet

Özet yüzünden inşAllah kalırsın kardeşim. 3 yıl daha "suriyeli" ile okuman dileğiyle..

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,268
İsim
uwu
Özet yüzünden inşAllah kalırsın kardeşim. 3 yıl daha "suriyeli" ile okuman dileğiyle..
Ben kısa olsun diye direk suriyeli yazdım dersi kaynatmaya çalışıyor tenefüslerde de hep azgın

Top Bottom