Sınıf değiştirme lise 2

SadeceBirisi.

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
9,842
Sınıf değiştirmek istiyorum tüm arkadaşlarım diğer sınıfta benim dilekçeye açıklama yazmam lazımmış neden değiştirmek istediğim için doğal olarak kabul etmezler arkadaşlarımın yanına diye

Özet
Dilekçeye suriyeliden rahatsız oluyorum diye yazsam olur mu ki

(Etiketlemek istiyorum ama etiketleyecek kişi kalmadı üstünüze alınmayın herkes birer birer masadan ayrılıyor bu gün o yarın sen ertesi gün ben..)

Hocam dilekçeden ziyade müdür veya bu işe kim bakıyorsa sizin okulda bı konuşma rica et. Durumu anlatırken de bulunduğun sınıfta yabancı hissettiğini aralarına görmediğini, eski arkadaşlarının olduğu sınıfta daha rahat hissedip derslerine daha rahat odaklanabileceginden bahset. Çünkü bu işle kim ilgilenecekse önce onun ikna olması lazım. Sonrasında dilekçeyi prosedür gereği hazırlayıp verirsin zaten. Önemli olan sorumluyu ikna etmen.

Sınıf değiştirmek istiyorum tüm arkadaşlarım diğer sınıfta benim dilekçeye açıklama yazmam lazımmış neden değiştirmek istediğim için doğal olarak kabul etmezler arkadaşlarımın yanına diye

Özet

(Etiketlemek istiyorum ama etiketleyecek kişi kalmadı üstünüze alınmayın herkes birer birer masadan ayrılıyor bu gün o yarın sen ertesi gün ben..)
velin gidip konussun da genelde degistirmiyorlar once idareyle konusman lazim varsa psikologdan rapor alabilirsin oyle de degistiriyorlarmis diye duydum

Özet

öyle yazarsan da bir şey kabul olmaz. Olum tenefüste buluşursunuz ne küçük dertleriniz var :D Derste dersinizi dinleyin.

velin gidip konussun da genelde degistirmiyorlar once idareyle konusman lazim varsa psikologdan rapor alabilirsin oyle de degistiriyorlarmis diye duydum
Pakologa gidersem yaşadığım ufak çaplı olaylar karşısında sigara yakar karşımda
öyle yazarsan da bir şey kabul olmaz. Olum tenefüste buluşursunuz ne küçük dertleriniz var :D Derste dersinizi dinleyin.
ilkokuldan arkadaşımda var o sınıfta o yüzden samimiyiz

Özet

sınıfta yabancılık cektıgını adapte olamadıgını felan soyle olmassa velını cagır cok zor degıl hallederler buyuk ıhtımalle

Pakologa gidersem yaşadığım ufak çaplı olaylar karşısında sigara yakar karşımda

ilkokuldan arkadaşımda var o sınıfta o yüzden samimiyiz
ne yaptın hocam merak ettım degıstımı sınıfın?

aynı şekil bende
bu elemanla aynı sınıftaydık 10. sınıfta şimdi ikimizde düşebileceğimiz ENNNNNN KÖTÜ SINIFLARA DÜŞTÜK ve sınıf değiştirmiyorlar lanet olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu elemanla aynı sınıftaydık 10. sınıfta şimdi ikimizde düşebileceğimiz ENNNNNN KÖTÜ SINIFLARA DÜŞTÜK ve sınıf değiştirmiyorlar lanet olsun
şahsen ben yarın tüm müdür yardımcılarıyla konuşup değiştirmeyi deneyeceğim şu anki sınıfla okuyacağıma sınıfta kalaydım keşke

Özet

Özet yüzünden inşAllah kalırsın kardeşim. 3 yıl daha "suriyeli" ile okuman dileğiyle..

Özet yüzünden inşAllah kalırsın kardeşim. 3 yıl daha "suriyeli" ile okuman dileğiyle..
Ben kısa olsun diye direk suriyeli yazdım dersi kaynatmaya çalışıyor tenefüslerde de hep azgın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,068
Üyeler
190,688
Son üye
ersin Gökmen
Geri