Canım benim. Şöyle bir yol izleyelim. ( TAMAMEN VARSAYIM )peki discordumu nerden bulacaklar sms attığım kişi şikayetçi olursa
Şuan sen sadece içini rahatlatmaya çalışıyorsun. Herkes olumsuz cevap veriyor hala olumlu arıyorsun. James gg de böyle bir duruma dusseydi onu da bulurlardı. Bulmak istemeleri önemlievet sizin bilginiz varmı bulurlar mı mesajlardan
Direk atan kişi gözükmüyor sanırım ya uğraşırlarsa bilmiyorumevet sizin bilginiz varmı bulurlar mı mesajlardan
Bu bildiğimiz c# ilk öğrenimde algoritma yapısını öğrenme gibi adım adım ilerleyip bulacaklar uzun sürebilir ama sonuca ulaşmaları yüksekCanım benim. Şöyle bir yol izleyelim. ( TAMAMEN VARSAYIM )
SMS kim tarafından atıldı. Anonim Sağlayıcı varsayıyorum.
Anonim sağlayıcıya bu bilgilerini kim gönderdi. A firmasının api kısmı gönderdi.
A firmasına veriyi kim gönderdi. mernis Discoard botları
Mernis discoard botlarında hangi bot yaptı x bomber bot yaptı. X bomber botu bu bilgiler ile kim çalıştırdı @kaisermstf123. Buraya kadar senin Discoard User ID bulunmuş oldu. Discoard bu ID li kişinin giriş yaptığı cihazın mac bilgisine kadar vermeleri hiçte zor değil
Dostum nasıl bir kafadan bilmiyorum ama panellerin bütün sahipleri log tutuyor arkadaşın dahil log tutmayan panel olur ise panel diye bişey olmaz örneğin ünlü sorgulamak yasaktır bunu yaparsan keyin gider nerden anlarlar log lardan yani en zor senaryonada senin arkadaşın yakalansa tüm panel kullanıcılarını satar kendi varlığı için ve zaten isteseler seni bulurlarpeki discordumu nerden bulacaklar sms attığım kişi şikayetçi olursa
Ağzına sağlıkCanım benim. Şöyle bir yol izleyelim. ( TAMAMEN VARSAYIM )
SMS kim tarafından atıldı. Anonim Sağlayıcı varsayıyorum.
Anonim sağlayıcıya bu bilgilerini kim gönderdi. A firmasının api kısmı gönderdi.
A firmasına veriyi kim gönderdi. mernis Discoard botları
Mernis discoard botlarında hangi bot yaptı x bomber bot yaptı. X bomber botu bu bilgiler ile kim çalıştırdı @kaisermstf123. Buraya kadar senin Discoard User ID bulunmuş oldu. Discoard bu ID li kişinin giriş yaptığı cihazın mac bilgisine kadar vermeleri hiçte zor değil
Adli vaka ile mahkeme isterse bütün resmi internet siteleri paylaşmak zorunda.Discord bilgileri paylaşmıyor diye biliyorum
-olum madem sadece doğrulama kodu mesajı falan attın niye peşine düştüler banada saçma sapan smsler geliyor tıklamıyorum bile bence bişeyleri eksik söylüyosun
okullar kapanana kadar sürer miBu bildiğimiz c# ilk öğrenimde algoritma yapısını öğrenme gibi adım adım ilerleyip bulacaklar uzun sürebilir ama sonuca ulaşmaları yüksek
Bilemeyiz bu dosyanın süresine bağlı. Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın.okullar kapanana kadar sürer mi
şimdi mi içine dert oldu bulup bulmamalrı imkansız değil miydiokullar kapanana kadar sürer mi
imkansız zatenşimdi mi içine dert oldu bulup bulmamalrı imkansız değil miydi