Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

canofcall

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
YiğitCan Akbaşlı
konu sahibinin toxiclik seviyesine ne demeli peki

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
peki discordumu nerden bulacaklar sms attığım kişi şikayetçi olursa
Canım benim. Şöyle bir yol izleyelim. ( TAMAMEN VARSAYIM )
SMS kim tarafından atıldı. Anonim Sağlayıcı varsayıyorum.
Anonim sağlayıcıya bu bilgilerini kim gönderdi. A firmasının api kısmı gönderdi.
A firmasına veriyi kim gönderdi. mernis Discoard botları
Mernis discoard botlarında hangi bot yaptı x bomber bot yaptı. X bomber botu bu bilgiler ile kim çalıştırdı @kaisermstf123. Buraya kadar senin Discoard User ID bulunmuş oldu. Discoard bu ID li kişinin giriş yaptığı cihazın mac bilgisine kadar vermeleri hiçte zor değil :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
evet sizin bilginiz varmı bulurlar mı mesajlardan
Şuan sen sadece içini rahatlatmaya çalışıyorsun. Herkes olumsuz cevap veriyor hala olumlu arıyorsun. James gg de böyle bir duruma dusseydi onu da bulurlardı. Bulmak istemeleri önemli

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Anonim sağlayıcıya bu bilgilerini kim gönderdi. A firmasının api kısmı gönderdi.
Mernis discoard botlarında hangi bot yaptı x bomber bot yaptı. X bomber botu bu bilgiler ile kim çalıştırdı @kaisermstf123. Buraya kadar senin Discoard User ID bulunmuş oldu. Discoard bu ID li kişinin giriş yaptığı cihazın mac bilgisine kadar vermeleri hiçte zor değil :)
Bu bildiğimiz c# ilk öğrenimde algoritma yapısını öğrenme gibi adım adım ilerleyip bulacaklar uzun sürebilir ama sonuca ulaşmaları yüksek :D

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
peki discordumu nerden bulacaklar sms attığım kişi şikayetçi olursa
Dostum nasıl bir kafadan bilmiyorum ama panellerin bütün sahipleri log tutuyor arkadaşın dahil log tutmayan panel olur ise panel diye bişey olmaz örneğin ünlü sorgulamak yasaktır bunu yaparsan keyin gider nerden anlarlar log lardan yani en zor senaryonada senin arkadaşın yakalansa tüm panel kullanıcılarını satar kendi varlığı için ve zaten isteseler seni bulurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
Ağzına sağlık

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Discord bilgileri paylaşmıyor diye biliyorum
-olum madem sadece doğrulama kodu mesajı falan attın niye peşine düştüler banada saçma sapan smsler geliyor tıklamıyorum bile bence bişeyleri eksik söylüyosun :D
Adli vaka ile mahkeme isterse bütün resmi internet siteleri paylaşmak zorunda.

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,122
İsim
Turuncu Keskin
Teknolojinin hangi safhada olduğunu anlamıyorsun sanırım. Sen bile herhangi birinin dahi bilgilerine ulaşabiliyorsun, sence senin bilgilerine ulaşmak veya seni bulmak ne kadar sürelerini alır?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,689
Üyeler
160,873
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom