Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Teknolojinin hangi safhada olduğunu anlamıyorsun sanırım. Sen bile herhangi birinin dahi bilgilerine ulaşabiliyorsun, sence senin bilgilerine ulaşmak veya seni bulmak ne kadar sürelerini alır?
hocam sanki boğaziçi yazılım mühendisi oldunuz burda bilip bilmeden konuşuyosunuz. vaaz vermek yerine atılan mesajlardan bulunur mu falan diye kesin biliyosanız öneri vermenizi istiyorum

r4NG3r

80+ Silver
Olm hem biliyorsun hem niye soruyorsun madem 😀 feci tutuşmuşsun burdan icini rahatlatmaya calisiyorsun

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
hocam sanki boğaziçi yazılım mühendisi oldunuz burda bilip bilmeden konuşuyosunuz. vaaz vermek yerine atılan mesajlardan bulunur mu falan diye kesin biliyosanız öneri vermenizi istiyorum
sence burada biri evet bulunur böyle yap bulunmazsın der mi sana boş konuşuyorsun :D
adamın imzasında bilgisayar mühendisi yazıyor sanki yazılım mühendisisin diye küçümsüyor bir de yazık kafana çok fena tutuşmuşsun sen

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
imkansız zaten ;)
şu forumdan birisi nerde olduğunu bulsa kalanı da oradaki tüm ortaöğretim okullarına bu yazışmanın sssini atarsa ne olacak hiç düşünmüyor musun ? Bu kadar emin konuşma istersen
Mesaj otomatik birleştirildi:

olum 8e gidiyorsun 8e. burada ki insanların yüzde 95inin internet ve yszilim bilgisi senden daha fazla ayrıca daha tecrübeliler cahillik etme herkesin bulurlar dIyor sen bulamaz diyorsun iyi misin?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

com2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ozan Yılmaz
hocam siz bilip bilmeden lütfen konuşayın bilgisayarcı falan mısınız? nasıl bulacaklarını bilip bilmeden konuşuyosunuz
sibersuçlardan harbiden bir şey kaçmaz siber olaylar 20 TL'ye alınan paneller çevresinde dönmüyor kanka emin ol 😁

şu forumdan birisi nerde olduğunu bulsa kalanı da oradaki tüm ortaöğretim okullarına bu yazışmanın sssini atarsa ne olacak hiç düşünmüyor musun ? Bu kadar emin konuşma istersen

olum 8e gidiyorsun 8e. burada ki insanların yüzde 95inin internet ve yszilim bilgisi senden daha fazla ayrıca daha tecrübeliler cahillik etme herkesin bulurlar dIyor sen bulamaz diyorsun iyi misin?
html css
php js biliyorum?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,125
İsim
Turuncu Keskin
Bilgisayar mühendisliğini bitirip, Antalya'da aktif olarak çalışıyorum zaten. Kendin bu konuya bu kadar hakimsin madem, öneri neden istiyorsun? Bulunursun, nerde hangi hastanede doğduğuna kadar bulurlar çok kasma. Yol yakınken gidip konuşup özrünü dile.

Aedcre

80+
Fazla film izlemeyin sağlığa zararlı, evet seni bulabilirler imkansız değil. Fakat discord üzerinden yaptığın olaydan bulmaları dıdısının dıdısına kadar uzanacak bir mevzu hakkında şikayet olacak dosya açılacakta mahkeme kararı çıkacak gerekli yerlerden veriler istenecekte ölme eşeğim ölme. Ama forumdan bulunman çok uzun sürmez. Bu tarz şeylerle çok fazla uğraşma. 5 dakikalık eğlencen hayatını mahveder.

Ne değişecek ?
bişey değişmeyecek sadece yazılım bilginiz benden daha yüksekmiş ya söylediğine göre

Fazla film izlemeyin sağlığa zararlı, evet seni bulabilirler imkansız değil. Fakat discord üzerinden yaptığın olaydan bulmaları dıdısının dıdısına kadar uzanacak bir mevzu hakkında şikayet olacak dosya açılacakta mahkeme kararı çıkacak gerekli yerlerden veriler istenecekte ölme eşeğim ölme. Ama forumdan bulunman çok uzun sürmez. Bu tarz şeylerle çok fazla uğraşma. 5 dakikalık eğlencen hayatını mahveder.
yok hocam forum bilgilerimi vermez hele ki donanım arşivi gibi bi güzel forum 20 tane sms attım diye kimseye bilgimi vermez

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
532
İsim
PichHasso
bişey değişmeyecek sadece yazılım bilginiz benden daha yüksekmiş ya söylediğine göre

yok hocam forum bilgilerimi vermez hele ki donanım arşivi gibi bi güzel forum 20 tane sms attım diye kimseye bilgimi vermez
forum bana ağrıda yaşadığını söylüyor sence vermez mi D:

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,728
Üyeler
161,332
Son üye
Kaizen11