Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
yok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum ben
ilk önce bi devlet terörü bitirsin sonra kendi vatandaşlarına kendi ülkerinin askerlerinin siciline işlesinler
Kendimi nasıl haklı çıkarırım diye mi uğraşıyorsun? Bahaneyle bak siz terörü bitirmediğiniz sürece bende böyle mi yaparım diyeceksin?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlara vereceklerdir bilgileri.

Kendimi nasıl haklı çıkarırım diye mi uğraşıyorsun? Bahaneyle bak siz terörü bitirmediğiniz sürece bende böyle mi yaparım diyeceksin?
evet 20 tane doğrulama mesajı gönderdim interpol tarfından kırmızı bültenle aranıkyorum ben diyeceğin bişey varmı

keremk1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
kerem kocaman
bana da arada durduk yere icloud yenileme, apple giriş şifreniz budur diye mesaj geliyor demek sms bomberdan yapıyorlar vay a*

The Semih

80+ Gold
Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlar vereceklerdir bilgileri.
Çocuk 8. sınıfa gidiyor olan ailesine olacak.

Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlara vereceklerdir bilgileri.
peki discordumu nerden bulacaklar sms attığım kişi şikayetçi olursa

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Son düzenleme:
Dahası