Sınıfa sms bomber attım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
yok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum ben
ilk önce bi devlet terörü bitirsin sonra kendi vatandaşlarına kendi ülkerinin askerlerinin siciline işlesinler
Kendimi nasıl haklı çıkarırım diye mi uğraşıyorsun? Bahaneyle bak siz terörü bitirmediğiniz sürece bende böyle mi yaparım diyeceksin?

Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlara vereceklerdir bilgileri.

Kendimi nasıl haklı çıkarırım diye mi uğraşıyorsun? Bahaneyle bak siz terörü bitirmediğiniz sürece bende böyle mi yaparım diyeceksin?
evet 20 tane doğrulama mesajı gönderdim interpol tarfından kırmızı bültenle aranıkyorum ben diyeceğin bişey varmı

bana da arada durduk yere icloud yenileme, apple giriş şifreniz budur diye mesaj geliyor demek sms bomberdan yapıyorlar vay a*

Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlar vereceklerdir bilgileri.
Çocuk 8. sınıfa gidiyor olan ailesine olacak.

Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlara vereceklerdir bilgileri.
peki discordumu nerden bulacaklar sms attığım kişi şikayetçi olursa

evet 20 tane doğrulama mesajı gönderdim interpol tarfından kırmızı bültenle aranıkyorum ben diyeceğin bişey varmı
Benim daha diyecek bir şeyim yok ama sicilinde olacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bide işi hala nasıl dalgaya vurabiliyorsun ailene yazık çocuk

Son düzenleme:
Kanka hangi okulda okuyosun? Hiç öylesine

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,371
Üyeler