Lgoyü
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 739
İyi fikirmisSu gonderinin ssini alip eymur sikayette bulunulsa bile cok kolay sekilde dava yersin
İyi fikirmisSu gonderinin ssini alip eymur sikayette bulunulsa bile cok kolay sekilde dava yersin
yaşının iki katındayım saygılı ol biraz nedersin ?tamam reis en olgun sensin
Egmye yazmıştım çevirmişİyi fikirmis
Kendimi nasıl haklı çıkarırım diye mi uğraşıyorsun? Bahaneyle bak siz terörü bitirmediğiniz sürece bende böyle mi yaparım diyeceksin?yok hocam hiç bişey olmaz sadece 20 tane mesaj için tacizci gözüyle bakılmak istemiyoırum ben
ilk önce bi devlet terörü bitirsin sonra kendi vatandaşlarına kendi ülkerinin askerlerinin siciline işlesinler
evet 20 tane doğrulama mesajı gönderdim interpol tarfından kırmızı bültenle aranıkyorum ben diyeceğin bişey varmıKendimi nasıl haklı çıkarırım diye mi uğraşıyorsun? Bahaneyle bak siz terörü bitirmediğiniz sürece bende böyle mi yaparım diyeceksin?
Çocuk 8. sınıfa gidiyor olan ailesine olacak.Dostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlar vereceklerdir bilgileri.
peki discordumu nerden bulacaklar sms attığım kişi şikayetçi olursaDostum benim yaşın küçük belliki yaptığın hatayı yaparken bazı şeyleri düşünmedin arkadaşının gazına geldin. Pişmansın ama forumdakiler gözünü korkutuyor çok iyi anlıyorum seni. Devlet için sallayarak konuşman hiç hoş değil emin ol bir gecede senin davanı bile bitirirler terör vesaire konuşman bir şey değiştirmeyecektir. Ya bekleyeceksin sesini çıkarmadan konunun zaman ile geçmesini. Yada sen olduğunu söyleyecek ve konuyu çözeceksin. Yada siber suçlara başvuracaklar o şekilde if*a olacaksın. Sakin ol bir anda forumdakilerin yorumlarına göre hareket etme. Discoard bu konuda emin ol ısrar bile etmeden siber suçlara vereceklerdir bilgileri.
Benim daha diyecek bir şeyim yok ama sicilinde olacakevet 20 tane doğrulama mesajı gönderdim interpol tarfından kırmızı bültenle aranıkyorum ben diyeceğin bişey varmı
Boynerden a101 den filan mesaj geliyoSMS olarak ne yazdın onu merak ettim kıza ve sülalesine ne gönderdin ?
evet sizin bilginiz varmı bulurlar mı mesajlardanBoynerden a101 den filan mesaj geliyor biz arkadaşlarla birbirimize atıyoruz