Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Botun üretildiği panelin adını atar mısın ? Privacy policy kısmına baka
Ekran Alıntısı.PNG
lım beraber

Hasan344

80+ Gold
Ben en son 5. Sınıfta atıyordum bunları yani yıllar önce😃 çocuk musunuz olm SMS bomb nedir?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Enes
o şafak operasyonunu bi deaşe falan yapsınlar bi terörü bitirsinlerde sonra kendi vatandaşları kendi askerlerine yaparlarsa yapsınlar benim gibi
Olm ben senle nasıl yaşıtım HDOAHDKADH çok olgun olduğumu anladım sayende sağol heckir abi

Murat demir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Murat demir

The Semih

80+ Gold
Z kuşağı çok tehlikeli birkez daha anladık

Ziona

80+ Silver
1- Bir kişiyi rahatsız etmek, spam mesaj göndermek/göndertmek yasal olmayan bir faliyet ve aynı zamanda suçtur.
2-Mernis panelini kullanmak illegal bir olay olmakla birlikte suçtur.
3-6698 KVKK Türkiye Cumhuriyeti'nde işler bir durumda olduğu için ihlal etmiş bulunmaktasın.
4-Bu suçu ben işlemedim, bir arkadaşım işledi. Ben sadece yanındaydım gibi söylemlerle de kurtulamazsın. Olayın içindesin.

1- Bir kişiyi rahatsız etmek, spam mesaj göndermek/göndertmek yasal olmayan bir faliyet ve aynı zamanda suçtur.
3-6698 KVKK Türkiye Cumhuriyeti'nde işler bir durumda olduğu için ihlal etmiş bulunmaktasın.
4-Bu suçu ben işlemedim, bir arkadaşım işledi. Ben sadece yanındaydım gibi söylemlerle de kurtulamazsın. Olayın içindesin.
mernis panel kullanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece 10 20 tane attım

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
hocam siz bilip bilmeden lütfen konuşayın bilgisayarcı falan mısınız? nasıl bulacaklarını bilip bilmeden konuşuyosunuz
Ben bilgisayarciyim, daha önce başıma buna benzer bir olay geldi. Istedikleri gibi bulurlar. 8e gidiyorsun olum ya 13 ya 14 yaşındasın bu işin eğitimini almış profesyonel insanlardan kaçacağını mı sanıyorsun? Sadece bulmak istemeleri yeter.

En İyi Cevap
3
evet bulamazlar diye düşnüüyorum imkansız

o kız herkesin canını yakıyor
Bence bulamazlar, göz korkutmaya çalışıyorlar da merak ettiğim tek şey: Ne yazdın?

Ben bilgisayarciyim, daha önce başıma buna benzer bir olay geldi. Istedikleri gibi bulurlar. 8e gidiyorsun olum ya 13 ya 14 yaşındasın bu işin eğitimini almış profesyonel insanlardan kaçacağını mı sanıyorsun? Sadece bulmak istemeleri yeter.
en kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
nasıl bulacaklar smslerin neyine bakıp bulacaklar

Bence bulamazlar, göz korkutmaya çalışıyorlar da merak ettiğim tek şey: Ne yazdın?
doğrulama kodu

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513

doğrulama kodu
Kamera diye bişey yok dimi

The Semih

80+ Gold

doğrulama kodu
Sevdiğin kıza sadece sms olarak aşkını itiraf etseydin, belki onu kendine aşık edebilirdin diyomuşum :D

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom