kaisermstf123
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Botun üretildiği panelin adını atar mısın ? Privacy policy kısmına bakalım beraber
Botun üretildiği panelin adını atar mısın ? Privacy policy kısmına bakalım beraber
Olm ben senle nasıl yaşıtım HDOAHDKADH çok olgun olduğumu anladım sayende sağol heckir abio şafak operasyonunu bi deaşe falan yapsınlar bi terörü bitirsinlerde sonra kendi vatandaşları kendi askerlerine yaparlarsa yapsınlar benim gibi
lgsye falan çalış neden böyle işlerle uğraşıyosun yazık değil mi siciline
Discord bilgileri paylaşmıyor diye biliyorum
-olum madem sadece doğrulama kodu mesajı falan attın niye peşine düştüler banada saçma sapan smsler geliyor tıklamıyorum bile bence bişeyleri eksik söylüyosun
mernis panel kullanmıyorum1- Bir kişiyi rahatsız etmek, spam mesaj göndermek/göndertmek yasal olmayan bir faliyet ve aynı zamanda suçtur.
2-Mernis panelini kullanmak illegal bir olay olmakla birlikte suçtur.
3-6698 KVKK Türkiye Cumhuriyeti'nde işler bir durumda olduğu için ihlal etmiş bulunmaktasın.
4-Bu suçu ben işlemedim, bir arkadaşım işledi. Ben sadece yanındaydım gibi söylemlerle de kurtulamazsın. Olayın içindesin.
sadece 10 20 tane attım1- Bir kişiyi rahatsız etmek, spam mesaj göndermek/göndertmek yasal olmayan bir faliyet ve aynı zamanda suçtur.
2-Mernis panelini kullanmak illegal bir olay olmakla birlikte suçtur.
3-6698 KVKK Türkiye Cumhuriyeti'nde işler bir durumda olduğu için ihlal etmiş bulunmaktasın.
4-Bu suçu ben işlemedim, bir arkadaşım işledi. Ben sadece yanındaydım gibi söylemlerle de kurtulamazsın. Olayın içindesin.
Ben bilgisayarciyim, daha önce başıma buna benzer bir olay geldi. Istedikleri gibi bulurlar. 8e gidiyorsun olum ya 13 ya 14 yaşındasın bu işin eğitimini almış profesyonel insanlardan kaçacağını mı sanıyorsun? Sadece bulmak istemeleri yeter.hocam siz bilip bilmeden lütfen konuşayın bilgisayarcı falan mısınız? nasıl bulacaklarını bilip bilmeden konuşuyosunuz
Bence bulamazlar, göz korkutmaya çalışıyorlar da merak ettiğim tek şey: Ne yazdın?evet bulamazlar diye düşnüüyorum imkansız
Mesaj otomatik birleştirildi:
o kız herkesin canını yakıyor
en kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerimBen bilgisayarciyim, daha önce başıma buna benzer bir olay geldi. Istedikleri gibi bulurlar. 8e gidiyorsun olum ya 13 ya 14 yaşındasın bu işin eğitimini almış profesyonel insanlardan kaçacağını mı sanıyorsun? Sadece bulmak istemeleri yeter.
doğrulama koduBence bulamazlar, göz korkutmaya çalışıyorlar da merak ettiğim tek şey: Ne yazdın?
Kamera diye bişey yok dimien kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
nasıl bulacaklar smslerin neyine bakıp bulacaklar
doğrulama kodu
Sevdiğin kıza sadece sms olarak aşkını itiraf etseydin, belki onu kendine aşık edebilirdin diyomuşumen kötü dağa kaçar 5 yıl sonra geri şehre inerim
nasıl bulacaklar smslerin neyine bakıp bulacaklar
doğrulama kodu