Sınıfa sms bomber attım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
discord botundan atıyorum smsleri alakası yok bulamazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

d

discord botuyla attım
knk ne gerek var böyle aksiyonlara , hayır sülalesınden ne ıstedın , ailesine atsan neyse de , o kızın yerınde olmaz ıstemezdım

Bizim sınıfta da atıyorlar xd kolay bişey + nereden atıldığı yazmıyor ki gelen mesajlarda
evet bulamazlar diye düşnüüyorum imkansız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

knk ne gerek var böyle aksiyonlara , hayır sülalesınden ne ıstedın , ailesine atsan neyse de , o kızın yerınde olmaz ıstemezdım
o kız herkesin canını yakıyor

Şu sanal mafyalar cidden çok olmaya başladı. Geçen aynı şekilde bir eleman tehdit etti bana yok ailene mesaj atarım vs. diye, 60-70 TL'ye aldıkları bizim hükümet sağolsun sızdırılan verilerle takılıyorlar. Çok garip.

nasıl kontrol etceklermiş bilgisayar mühendisi abim biraz anlatsana
bu discorf olayları iyi patladı , emin ol sibersuçlardan bir şey kaçmaz ,sen en iyisi gidip özür dile , en fazla dayak yersin , öbür türlü 1-2gün yatma ihtimalin bile var

bu discorf olayları iyi patladı , emin ol sibersuçlardan bir şey kaçmaz ,sen en iyisi gidip özür dile , en fazla dayak yersin , öbür türlü 1-2gün yatma ihtimalin bile var
hocam siz bilip bilmeden lütfen konuşayın bilgisayarcı falan mısınız? nasıl bulacaklarını bilip bilmeden konuşuyosunuz

İleride askerlikte, iş ararken tacizden dolayı kaydın bulununca gelen pişmanlık hissi o.O2

Ee Şey Link Var mı

Ekler

• ABA633E2-283B-4FA4-9C8D-98F61CF93075.jpeg
    ABA633E2-283B-4FA4-9C8D-98F61CF93075.jpeg
    42.7 KB · Hit: 348
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,359