kaç ay sürer okul bitene kadar sürer mi?Yani kafaya takılırsa ve peşine düşülürse evet bulunur ancak süreç çok uzun olur discord üzerinden atıyormuşsun zaten, kızın babası veya tanıdığı emniyette çalışmıyorsa kimse uğraşmaz bununla en fazla discorduna ulaşırlar oradan bilgileri falan istemeleri lazım discorddan muhtemelen bilgielrini adli vaka olduğu için paylaşırlar ama dediğim gibi kızın bi tanıdığı emniyetteyse işleme konur bu konu yoksa bir sorun olmaz. Normal şekilde bulamazlar.
Vermek zorundayız vermeme gibi bir lüksümüz yok. Bütün geçmiş faaliyetlerin vs bu tarz durumlar için tutuluyor zaten.site yöneticilerinin hiç işi gücü yokdtu değil mi?
evet haklısınız verirsiniz kesinlikle fakat nerden haber gelecekte vericeksiniz bu arada emekleriniz için teşekkürlerVermek zorundayız vermeme gibi bir lüksümüz yok. Bütün geçmiş faaliyetlerin vs bu tarz durumlar için tutuluyor zaten.
Niye hala bu kadar yokuşa sürüyorsun ki :devet haklısınız verirsiniz kesinlikle fakat nerden haber gelecekte vericeksiniz bu arada emekleriniz için teşekkürler
Türkiye'de vergi veren bir şirketiz, şikayet olursa bize ulaşmaları pek zor değil tahmin edebileceğin üzere.evet haklısınız verirsiniz kesinlikle fakat nerden haber gelecekte vericeksiniz bu arada emekleriniz için teşekkürler
Niye hala bu kadar yokuşa sürüyorsun ki :d
evet savcı gelicek ve bana donanım arşivi foruma kayıt oldun mu diye sorucak hali yok amaTürkiye'de vergi veren bir şirketiz, şikayet olursa bize ulaşmaları pek zor değil tahmin edebileceğin üzere.
kişisel bilgileri hiç bi yere yaymadım?Kişisel bilgileri izinsiz kullanmakdan hapis cezası bile yiyebilirsin, Neden bu işler ile uğraşıyorsunuz madem korkuyorsun ozaman hiç yapmasaydın. Avukat arkadaşlarım son zamanlarda bu benzer olaylar ile uğraştığını söylüyordu ve işin komik tarafı şu bunu yapan arkadaşların 13-17 yaş arasında olması yani daha reşit bile değiller.
Sicilini iyi çizdirdin kanka hayırlı olsunne gibi
Mernis kullanmakta suç yaymakta suçki adam dc verse onada yayacaksınevet savcı gelicek ve bana donanım arşivi foruma kayıt oldun mu diye sorucak hali yok ama
Mesaj otomatik birleştirildi:
kişisel bilgileri hiç bi yere yaymadım?
1 ay önce olan bi olay sınıfta hala daha konuşulduğu için bende merakımdan sordum sicilim niye çizilecek?Sicilini iyi çizdirdin kanka hayırlı olsun
mernis kullanmadımSicilini iyi çizdirdin kanka hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mernis kullanmakta suç yaymakta suçki adam dc verse onada yayacaksın
O kadarını bilemem ama süreç uzun olur, internet üzerinden yapılan suçun peşine düşülürse kaçma lüksün yok. Her türlü izin bulunur yani konu açıp soracak kadar gözün korktuysa bence bunu yapmamalısın direkt olarak discordu kapat ve kapatırken bütün bilgilerimi sil diye bir seçenek oluyor oradan kapat birdaha da yapma en ucuz şekilde böyle kurtulursun kökten.kaç ay sürer okul bitene kadar sürer mi?