Ya anonim konu açacaktın ya da hiç açmayacaktınbişey yazmadım. bişey yazma gibi bi lüksüm yok. sadece işte migros doğrıulama kodunuz şudur a101 doğrulama kodunuz şudur falan diye gidiyor
tmYa anonim konu açacaktın ya da hiç açmayacaktın
Bu arkadaşın dediği gibiyse ve girdiğin bilgiler doğruysa 10 yaşında ki bir çocuk bile elinde ki panelle girip 10 saniyede ev adresine kadar bulabilir bu arada ben bakmamıştım profilineKankam bulunmazsın ama profiline adını soy adını yazmışsın okuduğun okulu bulup şikayet ederler haberin olsun
yok hocam gerçek değil rahat olunBu arkadaşın dediği gibiyse ve girdiğin bilgiler doğruysa 10 yaşında ki bir çocuk bile elinde ki panelle girip 10 saniyede ev adresine kadar bulabilir bu arada ben bakmamıştım profiline
Dostum oyunum bitsin işini görelim bi senin
sincap forumdan birisi uğraşmak isteyip siber suçlara bildirse zorbalık yaptığın kızın ailesinin uğraşmasına gerek bile kalmayacakmuhteşem yarın evimin önünde polis bekliyorum sadece 1 kere 20 tane sms attım diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
bulsunlar kanki bekliyorum
tamam ne yapacaksın mernisle beni mi tehdit ediyosun buda suç? ben kimseyi panelle bilgilerinle yaymakla tehdit etmedim ve yaymadımda?Dostum oyunum bitsin işini görelim bi senin
Çocuk altına edicek yavaş kankaDostum oyunum bitsin işini görelim bi senin
Hiçkimseyi mernis ile tehdit etmiyorum dostumtamam ne yapacaksın mernisle beni mi tehdit ediyosun buda suç? ben kimseyi panelle bilgilerinle yaymakla tehdit etmedim ve yaymadımda?
böyle geri viteslersin işteHiçkimseyi mernis ile tehdit etmiyorum dostum
Sadece okulunu bulup gerekli şikayetlerde bulunacağımHiçkimseyi mernis ile tehdit etmiyorum dostum
peki dostum.Sadece okulunu bulup gerekli şikayetlerde bulunacağım