Sınıfa sms bomber attım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
arkadaşlar sınıftaki pick me kıza sms attım sonra müdür falan bütün erkekleri çağırdı söylemezseniz savcılığa vericem falan kim yapıyosa çabuk söylesin falan diyor.bana bişey olur mu bulabilirler mi kimin yaptığını? ve 1 ay önce yaptım sadece 20 mesaj attım pişmanım

bilmiyosanız lütfen konuşmayın
Donunun markasına kadar bulurlar kanka. Inşallahta bulurlar. Bi bitmediniz

Bu botların yapıldığı illaki bir platform bulunmaktadır. Bu platform bu verileri almadığı sürece rahat rahat bot yaptırmaz kimseye. Botlar üzerinde çok yüksek ihtimalle loglar tutulmaktadır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Botlar üzerinde dediğim botun bulunduğu panel üzerinde loglar tutulmaktadır.

Bu botların yapıldığı illaki bir platform bulunmaktadır. Bu platform bu verileri almadığı sürece rahat rahat bot yaptırmaz kimseye. Botlar üzerinde çok yüksek ihtimalle loglar tutulmaktadır.
botu yapan kişi arkadaşım ben sadece 1 kere kullandım bişey olmaz hiç bişey tutulmuyor log falan diyor

discord botundan atıyorum smsleri alakası yok bulamazlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

d

discord botuyla attım
Discorda ulaşırlarsa istedikleri herşeyi çıkarırlar sen merak etme. sen zeki isen onlar daha zeki

botu yapan kişi arkadaşım ben sadece 1 kere kullandım bişey olmaz hiç bişey tutulmuyor log falan diyor
Botta tutulmuyor olabilir ama dcde tutuluyor istedikleri gibi çıkarırlar. Git özür dile birdaha yapmayacağım falan de

Botun üretildiği panelin adını atar mısın ? Privacy policy kısmına bakalım beraber

Yani kafaya takılırsa ve peşine düşülürse evet bulunur ancak süreç çok uzun olur discord üzerinden atıyormuşsun zaten, kızın babası veya tanıdığı emniyette çalışmıyorsa kimse uğraşmaz bununla en fazla discorduna ulaşırlar oradan bilgileri falan istemeleri lazım discorddan muhtemelen bilgielrini adli vaka olduğu için paylaşırlar ama dediğim gibi kızın bi tanıdığı emniyetteyse işleme konur bu konu yoksa bir sorun olmaz. Normal şekilde bulamazlar.
Discord bilgileri paylaşmıyor diye biliyorum
-olum madem sadece doğrulama kodu mesajı falan attın niye peşine düştüler banada saçma sapan smsler geliyor tıklamıyorum bile bence bişeyleri eksik söylüyosun :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,930
Üyeler
183,920
Son üye
cagrihazar
Geri