Neler Yeni

Sınıfa sms bomber attım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
arkadaşlar sınıftaki pick me kıza sms attım sonra müdür falan bütün erkekleri çağırdı söylemezseniz savcılığa vericem falan kim yapıyosa çabuk söylesin falan diyor.bana bişey olur mu bulabilirler mi kimin yaptığını? ve 1 ay önce yaptım sadece 20 mesaj attım pişmanım

bilmiyosanız lütfen konuşmayın
Donunun markasına kadar bulurlar kanka. Inşallahta bulurlar. Bi bitmediniz

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Bu botların yapıldığı illaki bir platform bulunmaktadır. Bu platform bu verileri almadığı sürece rahat rahat bot yaptırmaz kimseye. Botlar üzerinde çok yüksek ihtimalle loglar tutulmaktadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Botlar üzerinde dediğim botun bulunduğu panel üzerinde loglar tutulmaktadır.

Bu botların yapıldığı illaki bir platform bulunmaktadır. Bu platform bu verileri almadığı sürece rahat rahat bot yaptırmaz kimseye. Botlar üzerinde çok yüksek ihtimalle loglar tutulmaktadır.
botu yapan kişi arkadaşım ben sadece 1 kere kullandım bişey olmaz hiç bişey tutulmuyor log falan diyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
discord botundan atıyorum smsleri alakası yok bulamazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

d

discord botuyla attım
Discorda ulaşırlarsa istedikleri herşeyi çıkarırlar sen merak etme. sen zeki isen onlar daha zeki

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,017
İsim
Murat Orhan
botu yapan kişi arkadaşım ben sadece 1 kere kullandım bişey olmaz hiç bişey tutulmuyor log falan diyor
Botta tutulmuyor olabilir ama dcde tutuluyor istedikleri gibi çıkarırlar. Git özür dile birdaha yapmayacağım falan de

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Botun üretildiği panelin adını atar mısın ? Privacy policy kısmına bakalım beraber

Allmuted

80+ Bronze
Yani kafaya takılırsa ve peşine düşülürse evet bulunur ancak süreç çok uzun olur discord üzerinden atıyormuşsun zaten, kızın babası veya tanıdığı emniyette çalışmıyorsa kimse uğraşmaz bununla en fazla discorduna ulaşırlar oradan bilgileri falan istemeleri lazım discorddan muhtemelen bilgielrini adli vaka olduğu için paylaşırlar ama dediğim gibi kızın bi tanıdığı emniyetteyse işleme konur bu konu yoksa bir sorun olmaz. Normal şekilde bulamazlar.
Discord bilgileri paylaşmıyor diye biliyorum
-olum madem sadece doğrulama kodu mesajı falan attın niye peşine düştüler banada saçma sapan smsler geliyor tıklamıyorum bile bence bişeyleri eksik söylüyosun :D

MuratAbiGF Fedaisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
İlker
İlgilendiği Kategoriler
Ekipmanlar,Sistem Parçaları,Teknik ve Yazılımsal Sorunlar vb.
Instagram
ahmetkayaofficial01
Discord
Ahmetkaya#9513
o şafak operasyonunu bi deaşe falan yapsınlar bi terörü bitirsinlerde sonra kendi vatandaşları kendi askerlerine yaparlarsa yapsınlar benim gibi
Ya kanka boş yapma ssdye bi el koysalar her şey çıkar zaten

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom