federalper
80+ Silver
Ne anlatıyorsun hacım senböyle geri viteslersin işte
Ne anlatıyorsun hacım senböyle geri viteslersin işte
La olm burdan sana bir takım sözler söylerdimde muhtemelen şikayet edip uyarı aldırırsın falan hiç uğraşamamböyle geri viteslersin işte
hayır hiç bi şekilde tehdit, taciz falan yazmıyor. doğrulama kodunuz şu şudur diye mesaj gidiyor. şöyle 20 tane attım işte kızaHocam merak ettim SMS olarak ne gönderdin mesajda ne yazıyor orasıda önemli çünkü, argo mesaj felan varmı ?
Knk adam doğrulama kodu yolladim diyor hala soruyon 50 kereHocam merak ettim SMS olarak ne gönderdin mesajda ne yazıyor orasıda önemli çünkü, argo mesaj felan varmı ?
Madem onu attın okul niye dahil olsun çocukhayır hiç bi şekilde tehdit, taciz falan yazmıyor. doğrulama kodunuz şu şudur diye mesaj gidiyor. şöyle 20 tane attım işte kıza
Alıntıyı görüntüle
yapmadığım halde onun yüzünden disipline gitmiştimÇok mantıklı bir soru soracağım.. Neden ?
aşık olduğu kıza aşkını ilan eder çünkü mantıklı bir insan en azından boşa gitmemiş olur.Knk adam doğrulama kodu yolladim diyor hala soruyon 50 kere
Cezalandırmış kendince, yerli siber punisher bu çocukÇok mantıklı bir soru soracağım.. Neden ?
o nasıl olucak imkansız değil miÜzülerek söylüyorum hiç bir şekilde anonim değilsin. Discoard botları üzerinden ufak bir araştırma ile Api gönderilen sunucu ve gönderim saati gönderen user id. Dolayısıyla Discoard ID'ini bulduktan sonra seni bulmamaları çokta zor değil. Dua et siber suçlara gitmesinler.