knk ne gerek var böyle aksiyonlara , hayır sülalesınden ne ıstedın , ailesine atsan neyse de , o kızın yerınde olmaz ıstemezdımdiscord botundan atıyorum smsleri alakası yok bulamazlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
d
discord botuyla attım
knk ne gerek var böyle aksiyonlara , hayır sülalesınden ne ıstedın , ailesine atsan neyse de , o kızın yerınde olmaz ıstemezdımdiscord botundan atıyorum smsleri alakası yok bulamazlar
d
discord botuyla attım
evet bulamazlar diye düşnüüyorum imkansızBizim sınıfta da atıyorlar xd kolay bişey + nereden atıldığı yazmıyor ki gelen mesajlarda
o kız herkesin canını yakıyorknk ne gerek var böyle aksiyonlara , hayır sülalesınden ne ıstedın , ailesine atsan neyse de , o kızın yerınde olmaz ıstemezdım
alo egm mi dostum sen geleceğin psikolojik hastasısın bilgine gerçekten 14 yaş veletsiniz şaka gibisinizpanel
he cezasını kesmek sana dustu yanıevet bulamazlar diye düşnüüyorum imkansız
o kız herkesin canını yakıyor
dostum canını yakıyor diye canını yakamazsın şaka mısınız lan siz ergen 14 yaş gibi davranmayınevet bulamazlar diye düşnüüyorum imkansız
o kız herkesin canını yakıyor
nasıl kontrol etceklermiş bilgisayar mühendisi abim biraz anlatsanaufak bir detaylı kontrolde bulurlar kanka
bu discorf olayları iyi patladı , emin ol sibersuçlardan bir şey kaçmaz ,sen en iyisi gidip özür dile , en fazla dayak yersin , öbür türlü 1-2gün yatma ihtimalin bile varnasıl kontrol etceklermiş bilgisayar mühendisi abim biraz anlatsana
hocam siz bilip bilmeden lütfen konuşayın bilgisayarcı falan mısınız? nasıl bulacaklarını bilip bilmeden konuşuyosunuzbu discorf olayları iyi patladı , emin ol sibersuçlardan bir şey kaçmaz ,sen en iyisi gidip özür dile , en fazla dayak yersin , öbür türlü 1-2gün yatma ihtimalin bile var
Baya bulunmazsın kankapanel