sınıfta herkes birbirini tanıyor

sınıfta herkesin tanıdığı ve bir arkadaş grubu varsa oralara girme bence, çoğu kişi samimi yaklaşmayabilir.
Herkes grup oldu zaten bi ben kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11. Sınıf olarak şunu söyleyeyim. Herkes birbirini tanıyorsa büyük ihtimal yalnız kalacaksın. Ben 9. sınıftayken kimse birbirini tanımadığı için arkadaşlarım olmuştu hemen fakat şimdi 11. sınıfa geçtim sınıflar değişti herkes birbirini tanıyor fakat benim eski sınıfımdan kimse olmadığı için ben yalnız kaldım olay tamamen bu :) Ama birbirlerini tanıyolar diye tanışamazsın diye bişey yok, gir laf arasına sohbet edersin
Acıttı.

Herkes grup oldu zaten bi ben kaldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Acıttı.
Hiç üzülme bu arada ben keşke liseye geçtiğimde hiç arkadaşım olmasaydı dedim. Sonradan gerçek yüzlerini öğrendiğinde daha kötü oluyor. Kendine uygun birisini bulursan arkadaşlık edersin onunla. Ayriyeten 1 hafta sonra sınıftaki herkes birbirini tanımış olacaktır herkesle muhabbetin olur.

tek tabanca dolaşmak iyidir hoştur da birkaç dostun olsun bence. gidip sohbet başlatabilirsin hangi okuldan geldiklerini falan sorabilirsin oradan muhabbet açılır zaten

Her türlü bir ortak yönün vardır hepsi ile de yakın olmak zorunda değilsin

Lise benim için de bu şekilde başlamıştı ama sonradan anlıyorsun ki aslında bu düşüncen çok saçma zaten insanların senden rahatsız olup olmayacağını kafasında tartan birisiysen emin ol insanlar senin gibi düşünceli hareket eden birisiyle arkadaş olmaktan memnun olacaktır. Sınıfında fark edeceksin ki ağzına geleni konuşan, edep adap bilmeyen, nerede nasıl davranacağını bilmeyen ve yanındaki insanı zor duruma düşürmekten çekinmeyen hatta yeri geldiğinde bunu bilerek yapan insanlar arasında sen karşındakinin tepkisini de ölçerek hareket ettiğin için zamanla insanlar seni daha çok sevecektir. Tabii ki de böyle birisi olmanın da eksi yönleri olacak ve insanların ne düşündüğüne fazla önem verdiğin için kendini kısıtlayacaksın o yüzden çok da takmana gerek yok rahatına bak büyük ihtimalle lisede tanıştığın çoğu kişiyle sonrasında konuşmayacaksın, çoğu sahte arkadaşlık olacak ama hiç değilse arkadaşlık kurup "böyle de insanlar varmış" der ve hayatına tecrübe katarsın. Lisede başarılar, dramadan uzak durmanı öneririm.

9.sınıfım acele etmek istemiyorum ama herkes birbirini tanıyor aynı okullardan geliyorlar benim tanıdığım yok.
tanışmak istiyorum ama rahatsız olurlar diye tanışamıyorum
ne yapmalıyım
aynısını bende yaşamıştım herkes bi şekilde birbirini biyerlerden tanıyordu (birazda utangactim tabi) oyüzden kimseyle tanışamadım ama sen tanışmaya çalış ortak ilgi alanı bulmaya çalış yoksa 4 yıl boyunca yalnızlıktan bunalırsin. ben suan 11e gidiyorum ve bunu yaşıyorum sana tavsiyem bı şekilde tanış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,198
Üyeler
188,895
Son üye
asilkan60
Geri