Neler Yeni

Sınıfta kalıcam ne yapmalıyım

proki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ferhat öztürk
8 sınıfa gidiyorum devamsızlık 80 günü gecti galiba sınıfta kalıcam ne yapmalıyım merhaba kafam derslere hic basmıyor daha bölme işlemini bile bilmiyorum fen Bilimleri de iyidim 70 filan alıyordum artık ondanda 15 filan almaya başladım sınıfta kalırsam neyapabilirim neolucak

mSyde

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mustafa Sarısoy
8 sınıfa gidiyorum devamsızlık 80 günü gecti galiba sınıfta kalıcam ne yapmalıyım merhaba kafam derslere hic basmıyor daha bölme işlemini bile bilmiyorum fen Bilimleri de iyidim 70 filan alıyordum artık ondanda 15 filan almaya başladım sınıfta kalırsam neyapabilirim neolucak
bu türkçeyle 8e gelmen bile başarı reis

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Mert ali
8 isen sınava giriceksin sanırım sınıfta kalman daha mantıklı ama bırakmazlar sanırım çünkü bir sene sınıfta kalmak kötü liseye gitmekten iyidir bence sınıfta kal seneye daha çok çalış he diyorsan ben pes ederim çalışmam bu şekil devam ederim eve göre alan liselere bak tanıdıklarından yardım alıp ev konumunu başka bir yer gösterip oraya git sana kalmış yada ailenin durumu iyise özel lise

emrergin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Emre Ergin
80 GÜN okula gitmemişsin kafanın basmaması normal değil mi ?

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Fatih Ayhan
80 gün devamsızlıkla zaten yüksek alsan sınavlardan direk liseye geçiş yap uğraşma orta okulla falan. Kalırsan bir daha okursun. Orta okulda açık öğretim var mı bilmiyorum ama 2 kez kaldığında zaten zorunlu açıktan okuyorsun. Derslere basmıyorsa kafan en azından okula gidip sınıfı geçecek kadar bir şeyler illaki yaparsın. Sonra sevdiğin bir mesleği öğrenip o konuda ilerlemeye çalışırsın ki ben öyle yaptım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

8 isen sınava giriceksin sanırım sınıfta kalman daha mantıklı ama bırakmazlar sanırım çünkü bir sene sınıfta kalmak kötü liseye gitmekten iyidir bence sınıfta kal seneye daha çok çalış he diyorsan ben pes ederim çalışmam bu şekil devam ederim eve göre alan liselere bak tanıdıklarından yardım alıp ev konumunu başka bir yer gösterip oraya git sana kalmış yada ailenin durumu iyise özel lise
bence direk açık lise :d. Yani yanlış anlaşılmasın okumak istemiyor belli ki. 80 gün devamsızlıktan anlaşıldığı gibi. Atıyorum garsonluğa gönül vermiştir o işte çalışır onun ustası olur gibi bir yol izlesin. Neden garson çünkü aklıma ilk o geldi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,288
Üyeler
161,834
Son üye
Darius
Top Bottom