Sınıfta Sessiz Olmak ?

sınıfta kimseyle konuşmak istemiyorum bilmiyorum ama arkadaşlarım bazen benle dalga geçiyor ve bu beni baya içine kapanık yapıyor zaten sınıfın yarısını tanımıyorum sadece siması var sınıfta beni tanımıyor. annem veli toplantısına gitmiş bütün öğretmenler benim sessiz olduğuımu söylemiş. ilk dönem kadar aktif değilmişim. zaten evde günümün büyük çoğunluğu oyunla geçiyor oynicak arkadaşım bile yok birkaç kankam vardı yakın arkdaşım o da gitti okuldan yanımdaki çocuk her dakika saçma sapan şeyler söylüyor öğretmenler iyi ama bana fazla hitap etmiyorlar eski öğretmnlerimi özlüyorum şu an ne yapmamı önerirsiniz?
1 kere sosyal ortam sana uygun değil bu yüzden konuşmak istemiyorsun doğal olarak . Arkadaş olaraksa ben okul çevresi olur herhangi bir kurs olur bunlarla arkadaşlar edindim 1 i şu anda ciddi ama diğerleride zamanında iyiydi şimdi sen günün çoğunu pc oynuyorum diyosun şimdi o pc yi bırakıp bi kursa gitmeni öneririm özellikle sosyalleşme odaklı mesela futbol basketbol yüzme kursu gibi ya da forumdan oyun arkadaşı edin mesela benim 6 tane forumdan oyun arkadaşım var

Sosyal yerine asosyal olmak çoğu konuda sıkıntı yaratabiliyor.
Biraz arkadaş edin. Sınıfındaki kişiler ile sohbet kurmaya çalış, yalnızlık güzel bir şey değil.
bazen daha güzel olabiliyor.

1 kere sosyal ortam sana uygun değil bu yüzden konuşmak istemiyorsun doğal olarak . Arkadaş olaraksa ben okul çevresi olur herhangi bir kurs olur bunlarla arkadaşlar edindim 1 i şu anda ciddi ama diğerleride zamanında iyiydi şimdi sen günün çoğunu pc oynuyorum diyosun şimdi o pc yi bırakıp bi kursa gitmeni öneririm özellikle sosyalleşme odaklı mesela futbol basketbol yüzme kursu gibi ya da forumdan oyun arkadaşı edin mesela benim 6 tane forumdan oyun arkadaşım var
Futbol kursuna gidiyorum ama oradaki kişiler pek takılabilecek kişiler değil. Sınavlarım 2.5 haftaya bitiyor ondan sonra forumdan oyun arkadaşı da bulucam. Belki yazın çalışırım pek emin değilim şuan. Birde seneye bir dershaneye gidicem. Umarım bunlar beni azda olsa arkadaş ortamına sokar. Ben böyle düşünüyorum hocam

Futbol kursuna gidiyorum ama oradaki kişiler pek takılabilecek kişiler değil. Sınavlarım 2.5 haftaya bitiyor ondan sonra forumdan oyun arkadaşı da bulucam. Belki yazın çalışırım pek emin değilim şuan. Birde seneye bir dershaneye gidicem. Umarım bunlar beni azda olsa arkadaş ortamına sokar. Ben böyle düşünüyorum hocam
futbol kursu evet sessiz kişiler için cehennem yeri genelde gerizakalılar vardır orda o yüzden bende pek sevmezdim
arkadaş ortamı için açıkçası okulun dershanesi olduğu için okuldaki birkaç arkadaşla olan özgüven bağı arttı ama onların hiçbiriyle şuan konuşmuyorum zaten sadece hep okulda görüşürdük şu anda sadece 1 arkadaşım var oyun arkadaşım ise 5

Kaçıncı sınıfsın 8 yada 12 ise boşver 1 ay kaldı

Sosyal yerine asosyal olmak çoğu konuda sıkıntı yaratabiliyor.
Biraz arkadaş edin. Sınıfındaki kişiler ile sohbet kurmaya çalış, yalnızlık güzel bir şey değil.
Kişiden kişiye değişir, ben yalnızım gayet memnunum. Arkadaşım olsa daha mı iyi olur evet daha iyi olur ama yalnızlıkla baş edebilirsen gayet güzel bence. Ben lise başladığından beri okula giderim gelirim tek başıma sinemaya kafeye giderim, kulaklık takıp sahil kenarına oturur gözlerimi kapatırım arkdaşlarımla yaptığım şeyleri tek başımada yapabilirim. Gayet eğlenceli olabilir sen istersen eğer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,993
Üyeler
186,827
Son üye
arda05.
Geri