ConquerorXIV
80+ Gold
bu monitörü beyaz olarak değerlendirmek lazımKesinlikle değildi aynı fiyata asus tuf var 260HZ buna para verilmez
bu monitörü beyaz olarak değerlendirmek lazımKesinlikle değildi aynı fiyata asus tuf var 260HZ buna para verilmez
bu monitörü beyaz olarak değerlendirmek lazım
Sırf Beyaz diye monitör almak çok mantıksız.Beyaz değil. Aslında biraz da beyaz isteyenlere bu fiyattan sunmuşlar.
Adam zaten beyaz isteyenler için yapmış videoyu siz olayı yanlış anlamışsınız bu fiyata beyaz rampageten ucuzu yokASUS TUF Gaming VG27AQM1A 27 inç 260 Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
TUF Gaming VG27AQM1A Oyuncu Monitörü – 27-inç, QHD(2560×1440), 260Hz(OC), ELMB Sync, 1ms (GTG), Freesync Premium™, G-Sync uyumluluğuwww.gaming.gen.tr
Full beya sistem yapanlar alıyor sen ben değil ztnSırf Beyaz diye monitör almak çok mantıksız.
Kalite olarak rakip bile olamazlar.
Sırf beyaz olsun diye Asus markasını bırakıp aynı paraya rampage alan insan varmıdır acaba.Adam zaten beyaz isteyenler için yapmış videoyu siz olayı yanlış anlamışsınız bu fiyata beyaz rampageten ucuzu yok
Reis sen parti kur oy verelim harbi şu konuda en akıllı cevabı veren adamsın helal olsunSırf beyaz olsun diye Asus markasını bırakıp aynı paraya rampage alan insan varmıdır acaba.
mouse klavye de resmen altına s!can bir markaya 10k verip monitor almak delilikten baska bisey degildirvalla bu ön yargı öyle kolay kolay yıkılmayacak gibi abdullah agabey
dasdsadas koptum nasıl adamsın kral10K monitör alacak biri rampage aliyorsa valla yazık gunah. rampage markasına verecegim para en fazla 3k falandır monitör bazında. Satılmayan model fiyati cok fazla kimse tercih etmiyor dümenden indirim yapmışlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
mouse klavye de resmen altına s!can bir markaya 10k verip monitor almak delilikten baska bisey degildir
Hehe sağol dostum teşekkür ettim cansınReis sen parti kur oy verelim harbi şu konuda en akıllı cevabı veren adamsın helal olsun