Neler Yeni

Sınırsız Gamepass Nasıl Oluyor ?

abdmtlcn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Abdullah
ben 45TL ye sınırsız gamepass ultimate aldım instagramdan her ay başı yeni şifre yolluyorlar mic stora bu hesabı giriyorum xbox uygulamasına kendi hesabımı giriyorum
bazen baya geç yollayabiliyorlar 10 gün gibi

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben şikayet ettim şahsen dolandırıcıdır muhtemelen. Ya sahte kredi kartı vs ya da önceden aldığı ücretsiz kodları 1 aylık verecek her ay yenileyeceğim diyecek 1 ayın sonunda ortadan kaybolacak.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Genellikle instagramda satan sayfalar yabancı sitelerden satın alıp resell yapıyorlar. Daha ucuza alıp daha pahalıya resell yapıyorlar.
ben 45TL ye sınırsız gamepass ultimate aldım instagramdan her ay başı yeni şifre yolluyorlar mic stora bu hesabı giriyorum xbox uygulamasına kendi hesabımı giriyorum

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Anladım , Teşekkür Ederim , Alacağımdan Değil de , Eğer Sınırsız Almanın Bir Yolu Varsa Almak İçin Söylemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genellikle instagramda satan sayfalar yabancı sitelerden satın alıp resell yapıyorlar. Daha ucuza alıp daha pahalıya resell yapıyorlar.
Ben şikayet ettim şahsen dolandırıcıdır muhtemelen. Ya sahte kredi kartı vs ya da önceden aldığı ücretsiz kodları 1 aylık verecek her ay yenileyeceğim diyecek 1 ayın sonunda ortadan kaybolacak.
Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,764
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom