Kodu girdinizmi? Hem premium sunuculari veriyor hizli baglandiriyor hem de trafik sinirsizBağlantı denetleniyorda kalıyor
Bitmiş olabilir hocam ben 5 tane aldım 3 taneyi buraya attim3'u de gecersiz
Bu Warp+ için hocam. Yoksa evet ücretsiz versiyonuda var.Buna para vermek zorunda değilsinizki zaten ben yıllardır kullanıyorum ücretsiz
Kodu girdim. Warp+ yok düz warp var. Dns instada çalışmıyor. Vpn e de bağlanmıyor.Kodu girdinizmi? Hem premium sunuculari veriyor hizli baglandiriyor hem de trafik sinirsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bitmiş olabilir hocam ben 5 tane aldım 3 taneyi buraya attim
Hocam sizden sonra üstteki arkadaş girmiş nasil gecersiz?3'u de gecersiz
Hayirli olsun hocam güzelmiş sinirsizBu Warp+ için hocam. Yoksa evet ücretsiz versiyonuda var.
Ayrıca teşekkürler.
Alıntıyı görüntüle
Diger kodlari girin demekki kod kullanilmişKodu girdim. Warp+ yok düz warp var. Dns instada çalışmıyor. Vpn e de bağlanmıyor.
500 MBPS hız alıyorum ücretsiz sürümde daha hızlısını ne yapacaksınGüzel bilgi bide Warp+ hem en hızlı sunuculara sizi bağlıyor buna ek sınırsız internet sağlıyor
Memnun musun abi ? Sürekli banlıyorlar vpn leri bıkkınlık geldi.Buna para vermek zorunda değilsinizki zaten ben yıllardır kullanıyorum ücretsiz
Kodu kullandım warp+ yı seçmemişim. Şimdi seçincede hicbir değişiklik olmadı, durumlar aynıHocam sizden sonra üstteki arkadaş girmiş nasil gecersiz?
Hayirli olsun hocam güzelmiş sinirsiz
Diger kodlari girin demekki kod kullanilmiş
turkcell rezıllık degıl >:cKodu kullandım warp+ yı seçmemişim. Şimdi seçincede hicbir değişiklik olmadı, durumlar aynı
Harbi turkcell rezilliktir kimseye önermiyorum.