sağolasın dostum çok model var hangisini almam lazım bunun
https://wraithesports.com/products/moondrop-chu-ii-iem-kulaklik bu güzel gibi aslında 1k ya işimi görse yeter keşke seneler önce geçseydim amazonda hyperx in kulakiçileri var 1.5 a falan onlar nasılırsağolasın dostum çok model var hangisini almam lazım bunun
gocmenin çözümü neymiş ben de q10 u bırakmıştım o yüzdenkulakiçi silikon olmasın ama kulağımda durmuyor benim bugün norolojiye gittim MR sonucundan sinizüt çıkmış kafanda göçme var kulaküstü kullanmayı derhal bırakacaksın dedi bende tabi dedim 1-2k ya yok mu söyle ses falan kasılcak kulakiçi
bunu al bence hyperxden daha iyisağolasın dostum çok model var hangisini almam lazım bunun
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://wraithesports.com/products/moondrop-chu-ii-iem-kulaklik bu güzel gibi aslında 1k ya işimi görse yeter keşke seneler önce geçseydim amazonda hyperx in kulakiçileri var 1.5 a falan onlar nasılır
çözümü yok kafa o şekli almış dedi zamanla kendi düzelirse düzelecek yoksa yok dedi kulakiçine geçeceğim kulaküstü yaramıyor bana sürekli başım ağrıyor takılıyken takılı değilken hiç ibşi yokgocmenin çözümü neymiş ben de q10 u bırakmıştım o yüzden
benimkinden al anker liberty air 2 proçözümü yok kafa o şekli almış dedi zamanla kendi düzelirse düzelecek yoksa yok dedi kulakiçine geçeceğim kulaküstü yaramıyor bana sürekli başım ağrıyor takılıyken takılı değilken hiç ibşi yok
geçmiş olsun. bluetooth niye yasak?bluetooth da yasak kablolu lazım
direk beynin yanında olduğu için duvarlarda zaten kalınlaşma varmış frekans mı ney artık radrasyon mu bişi dedi yine zarar verir dedi kulaküstü bluetooth ondan sonra wireless mouse hepsini yasakladı doktor az çok halden anlayan birine benziyordu vgn dragofly f1 pro vardı onu atıtm bile köşeye drop plus vardı daha yasakladıktan sonra kafama bile geçirmedimgeçmiş olsun. bluetooth niye yasak?
dikkat edin benim gibi mal olmayın senelerdir bilmeme rağmen göçme olduğunu doktora gitmedim mal gibi üstüne bide göçme olduğunu bile bile kulaküstü kullanmaya devam ettim etmesem belki bu kadar kötü olmazdımAga oneymiş ya ilkkez duydum bende dikkat edeceğim .
Kulak üstü olarak James Donkey 711 kullanıyorum aktıf baya uzun süre kullandım fakat baş ağrılarım genelde soğuk sıcağa duyarlı acaba kulaklıktanmı ?dikkat edin benim gibi mal olmayın senelerdir bilmeme rağmen göçme olduğunu doktora gitmedim mal gibi üstüne bide göçme olduğunu bile bile kulaküstü kullanmaya devam ettim etmesem belki bu kadar kötü olmazdım