E Efe2131 80+ Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 293 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Efe 25 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar Bir hitman oyunu aldım fakat türkçe dil desteği yok böyle bir site buldum yorum/cevap yaparak karşılığında yamayı vereceğini idda ediyor virüs tehlikesi falan var mıdır? kısacası güvenilir midir
Arkadaşlar Bir hitman oyunu aldım fakat türkçe dil desteği yok böyle bir site buldum yorum/cevap yaparak karşılığında yamayı vereceğini idda ediyor virüs tehlikesi falan var mıdır? kısacası güvenilir midir
FurkanIIy 80+ Bronze Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 1,511 25 Eylül 2024 #2 Evet güvenilir. Yıllardır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım.
kaybishuza 80+ Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 401 Dahası Reaksiyon skoru 89 İsim Yasin eroğlu 25 Eylül 2024 #3 kendisi güvenilir, güvenilir kaynaktan indirirsen bir şey olmaz
E Efe2131 80+ Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 293 Dahası Reaksiyon skoru 37 İsim Efe 25 Eylül 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 kaybishuza yazmış: kendisi güvenilir, güvenilir kaynaktan indirirsen bir şey olmaz Devamı için tıklayın... FurkanIIy yazmış: Evet güvenilir. Yıllardır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Devamı için tıklayın... sağolun indiriyorum o zaman
kaybishuza yazmış: kendisi güvenilir, güvenilir kaynaktan indirirsen bir şey olmaz Devamı için tıklayın... FurkanIIy yazmış: Evet güvenilir. Yıllardır kullanıyorum. Bir problem yaşamadım. Devamı için tıklayın... sağolun indiriyorum o zaman