Bildiğim kadarıyla daha çıkmadı hocam(!) Ben olsam bu aşıyı kesin beklerdim.Kokteyl olsun hocam kafası güzel oluyor
turkovac çıktı mı ya vuruluyor mu şu an
Biontech çok daha iyiDostlar bu aşıların farkı nedir hangisi hangi YAŞ için daha iyi oluyor ?
lütfen açıklayıcı yazınız, "biontech daha iyi" vs. özet mesajlar istemiyorum.
@DOGANALPASLAN
Evet ama verisi yok riske atmayın kendinizi.
O aşıyı vurunmak mümkün mü şu an ?
Biontech daha etkili diye duymuştum sinovaca göreDostlar bu aşıların farkı nedir hangisi hangi YAŞ için daha iyi oluyor ?
lütfen açıklayıcı yazınız, "biontech daha iyi" vs. özet mesajlar istemiyorum.
@DOGANALPASLAN
Hocam sizi gördüğüme sevindim. Benim de tercihim biontech'den yanaBiontech çok daha iyi
Sebepleri
Çooook fazla yan etki testinden geçti
Normal kullanım onayı aldı
Sayısız makale ve çalışma yayınlandı
Arkasında çok köklü bir ilaç firması var
18 yaş altında sinovactan 100 kat daha fazla çalışma yaptılar
Tüm Dünya'da geçerli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet ama verisi yok riske atmayın kendinizi.
Doktor bos yapmıs vur bioyu gec kardesim alman malıHocam sizi gördüğüme sevindim. Benim de tercihim biontech'den yana
ancak annem doktorun birine sormuş doktor da işte sinovac hem çocuklar için hem de yetişkinler için daha iyi,
ben kendi aileme de sinovac yaptırdım demiş. Böyle dedi diye ailem Sinovac yaptırmaktan yana.
Biontechin yan etkisi fazla olur mu ? evet bünyeden bünyeye göre değişir de elbet 2 aşı arasında az buçuk fark vardır herhalde.
O doktora selam olsun.Hocam sizi gördüğüme sevindim. Benim de tercihim biontech'den yana
ancak annem doktorun birine sormuş doktor da işte sinovac hem çocuklar için hem de yetişkinler için daha iyi,
ben kendi aileme de sinovac yaptırdım demiş. Böyle dedi diye ailem Sinovac yaptırmaktan yana.
Biontechin yan etkisi fazla olur mu ? evet bünyeden bünyeye göre değişir de elbet 2 aşı arasında az buçuk fark vardır herhalde.
2 dozda öyle diye biliyorum 3. dozda hastaneye yatırma oranı falan düşüyor tabii virüse karşı koruması da yükseliyorYapılan açıklamalar, testler şu anda BIONTECH'in daha iyi olduğunu gösteriyor.
Yapımcısı Şahin 3.dozdaki koruma yüzdesinin %95-96 civarında olduğunu söyledi.
SIVOVAC bu durumda daha geride.