F Forseti 80+ Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 77 Dahası Reaksiyon skoru 20 İsim Berke Saygılı 26 Mayıs 2020 #1 Yarın taşınıyorum internet kablosunu koydukları yerle odam arasında dağlar var. Kablo çekip kötü görüntüde vermek istemiyorum. Bu sinyal yakınlaştırıcı aletlerini kullandığımızda normalinden daha düşük internet performansı alırmıyız?
Yarın taşınıyorum internet kablosunu koydukları yerle odam arasında dağlar var. Kablo çekip kötü görüntüde vermek istemiyorum. Bu sinyal yakınlaştırıcı aletlerini kullandığımızda normalinden daha düşük internet performansı alırmıyız?
YASOGRALL 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 120 Dahası Reaksiyon skoru 97 İsim yasin emre ovalı 24 Haziran 2020 #2 Xiaomi nin wi fi dağıtıcısını kullanıyorum evin her yerinden çekiyor 300mps ye kadar destekliyor. Zaten Türkiye de böyle net yok.
Xiaomi nin wi fi dağıtıcısını kullanıyorum evin her yerinden çekiyor 300mps ye kadar destekliyor. Zaten Türkiye de böyle net yok.
Fabrizio Romano 80+ Platinum Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 11,849 En İyi Cevap 5 24 Haziran 2020 #3 Evinizin tek diş çeken yerine koyunca artık orası ve çevresi artık 3-4 diş çekmeye başlıyor. Daha düşük almazsınız aynı performansı sergiliyor.
Evinizin tek diş çeken yerine koyunca artık orası ve çevresi artık 3-4 diş çekmeye başlıyor. Daha düşük almazsınız aynı performansı sergiliyor.