IceWizard
80+
250$ neden boşa gidiyor?Daha sonra değiştirsem olmaz mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
$250 umrunda olmasın diyorsun yani?
250$ neden boşa gidiyor?Daha sonra değiştirsem olmaz mı?
$250 umrunda olmasın diyorsun yani?
Peki aldığım için pişman olur muyum?Şimdi hocam bu sistem bazı yönlerden güzel ama düşük olduğu yönler biraz fazla , ilk olarak işlemciniz bana göre ekran kartınızın altına bir işlemci, sıvı soğutma asla boş bir yatırım değildir ancak bu sistemin olmazsa olmazı da değil, kasanız hakkında bilgim yok yorum yapamam , PSU’nuz gayet kaliteli, depolama sorunsuz , ancak dediğim gibi edelerinin sanki biraz üstünde.
İptal edersem..250$ neden boşa gidiyor?
Nasıl hocam direk 250 dolar mı kesiyorlar saçmalık ayrıca dediğim gibi şu an pişman olmazsınız bence ancak hani bir süre sonra daha iyisi olabilirdi derseniz pişman olursunuz.Peki aldığım için pişman olur muyum?
İptal edersem..
Belki ilk başta değil ama bundan 1.5-2 yıl sonra sizden ucuza sistem toplayan arkadaşlarınız doğru parça seçimleri sayesinde sizle aynı fpsyi hatta belki de daha fazlasını aldıklarında ben ne yapmışım dersiniz bencePeki aldığım için pişman olur muyum?
İptal edersem..
Bana da fazla geldi, alınan sistemin 5te 1i nerdeyseNasıl hocam direk 250 dolar mı kesiyorlar saçmalık ayrıca dediğim gibi şu an pişman olmazsınız bence ancak hani bir süre sonra daha iyisi olabilirdi derseniz pişman olursunuz.
9400f hiç iyi bir işlemci değil fiyatına göre amd tarafında daha iyisi alınabilir anakart da islemciye gore daha iyi olmus anakarttan kısılıp ekran kartını upgrade edebilirdin vs.Ne oldu ki?
Neden?
%17 kesiyorlarNasıl hocam direk 250 dolar mı kesiyorlar saçmalık ayrıca dediğim gibi şu an pişman olmazsınız bence ancak hani bir süre sonra daha iyisi olabilirdi derseniz pişman olursunuz.
2 yıl sonra bunu büyük ihtimalle kullanmamBelki ilk başta değil ama bundan 1.5-2 yıl sonra sizden ucuza sistem toplayan arkadaşlarınız doğru parça seçimleri sayesinde sizle aynı fpsyi hatta belki de daha fazlasını aldıklarında ben ne yapmışım dersiniz bence
Bana da fazla geldi, alınan sistemin 5te 1i nerdeyse
İptal mi edim?Arkadaşlar boşverin arkadaş istediğini alsın bilgisayardan biraz daha anladıktan sonra belki üzülür...
Bu PC hazır dı öyle sipariş verdim o yüzden değişiklik yapmadım9400f hiç iyi bir işlemci değil fiyatına göre amd tarafında daha iyisi alınabilir anakart da islemciye gore daha iyi olmus anakarttan kısılıp ekran kartını upgrade edebilirdin vs.
2 yıl sonra kullanmam derken? 2 yıl sonra kullanmayacağınız bir pc için bu kadar masrafa girmeniz daha saçma, tabi yine siz bilirsiniz2 yıl sonra bunu büyük ihtimalle kullanmam
İptal mi edim?
Bu PC hazır dı öyle sipariş verdim o yüzden değişiklik yapmadım
Anladığım kadarıyla ekonomik durumunuz yerinde, o yüzden böyle rahat konuşuyorsunuz, benim haddime değil fakat hayatın ne getireceği belli olmaz, 2 yıl sonra dediğiniz gibi bir pc alamayacak bir duruma düşebilirsiniz, işte o zaman gerçekten bazı şeylerin farkına varıp pişman olursunuz, parayı mantıklı harcamak her zaman en doğrusu2 yıl sonra bunu büyük ihtimalle kullanmam
İptal mi edim?
Bu PC hazır dı öyle sipariş verdim o yüzden değişiklik yapmadım
Şimdilik, yani işimi 2 yıl görürse daha iyisini sonra alabilirim inşallah. Yada işlemcisini ve ekran kartını değiştiririm.?2 yıl sonra kullanmam derken? 2 yıl sonra kullanmayacağınız bir PC için bu kadar masrafa girmeniz daha saçma, tabi yine siz bilirsiniz
Bahsettiğiniz 2 şey size 250 dolardan daha pahalıya gelir, tabi dediğiniz gibi de yapabilirsiniz, size kalmış, imkansız değil, fakat işlemci olarak amdye geçmek isterseniz anakartı da değiştirmeniz gerekirŞimdilik, yani işimi 2 yıl görürse daha iyisini sonra alabilirim inşallah. Yada işlemcisini ve ekran kartını değiştiririm.?
seni çok Anlıyorum.2 yıl sonra kullanmam derken? 2 yıl sonra kullanmayacağınız bir PC için bu kadar masrafa girmeniz daha saçma, tabi yine siz bilirsiniz
Anladığım kadarıyla ekonomik durumunuz yerinde, o yüzden böyle rahat konuşuyorsunuz, benim haddime değil fakat hayatın ne getireceği belli olmaz, 2 yıl sonra dediğiniz gibi bir PC alamayacak bir duruma düşebilirsiniz, işte o zaman gerçekten bazı şeylerin farkına varıp pişman olursunuz, parayı mantıklı harcamak her zaman en doğrusu
İşlemci ve ekran kartımı değiştirmem fazla para gerektirmez diye düşünüyorumBahsettiğiniz 2 şey size 250 dolardan daha pahalıya gelir, tabi dediğiniz gibi de yapabilirsiniz, size kalmış, imkansız değil, fakat işlemci olarak amdye geçmek isterseniz anakartı da değiştirmeniz gerekir
İşlemciyi anakarttan dolayı değiştiremezsiniz. En fazla 9700k alabilirsiniz. Boşa atmışsınız parayı biraz.Şimdilik, yani işimi 2 yıl görürse daha iyisini sonra alabilirim inşallah. Yada işlemcisini ve ekran kartını değiştiririm.?