Neler Yeni

Siparis ettigim Bilgisayirin iyi olup olmadigini ogrenmek istiyorum.

IceWizard

80+

Seyid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Seyid
Şimdi hocam bu sistem bazı yönlerden güzel ama düşük olduğu yönler biraz fazla , ilk olarak işlemciniz bana göre ekran kartınızın altına bir işlemci, sıvı soğutma asla boş bir yatırım değildir ancak bu sistemin olmazsa olmazı da değil, kasanız hakkında bilgim yok yorum yapamam , PSU’nuz gayet kaliteli, depolama sorunsuz , ancak dediğim gibi edelerinin sanki biraz üstünde.
Peki aldığım için pişman olur muyum?
Mesaj otomatik birleştirildi:

250$ neden boşa gidiyor?
İptal edersem..

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24

İptal edersem..
Nasıl hocam direk 250 dolar mı kesiyorlar saçmalık ayrıca dediğim gibi şu an pişman olmazsınız bence ancak hani bir süre sonra daha iyisi olabilirdi derseniz pişman olursunuz.

IceWizard

80+

İptal edersem..
Belki ilk başta değil ama bundan 1.5-2 yıl sonra sizden ucuza sistem toplayan arkadaşlarınız doğru parça seçimleri sayesinde sizle aynı fpsyi hatta belki de daha fazlasını aldıklarında ben ne yapmışım dersiniz bence

Nasıl hocam direk 250 dolar mı kesiyorlar saçmalık ayrıca dediğim gibi şu an pişman olmazsınız bence ancak hani bir süre sonra daha iyisi olabilirdi derseniz pişman olursunuz.
Bana da fazla geldi, alınan sistemin 5te 1i nerdeyse

Bartuu

80+ Silver
Ne oldu ki?

Neden?
9400f hiç iyi bir işlemci değil fiyatına göre amd tarafında daha iyisi alınabilir anakart da islemciye gore daha iyi olmus anakarttan kısılıp ekran kartını upgrade edebilirdin vs.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Arkadaşlar boşverin arkadaş istediğini alsın bilgisayardan biraz daha anladıktan sonra belki üzülür...

Seyid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Seyid
Belki ilk başta değil ama bundan 1.5-2 yıl sonra sizden ucuza sistem toplayan arkadaşlarınız doğru parça seçimleri sayesinde sizle aynı fpsyi hatta belki de daha fazlasını aldıklarında ben ne yapmışım dersiniz bence

Bana da fazla geldi, alınan sistemin 5te 1i nerdeyse
2 yıl sonra bunu büyük ihtimalle kullanmam

Arkadaşlar boşverin arkadaş istediğini alsın bilgisayardan biraz daha anladıktan sonra belki üzülür...
İptal mi edim?

9400f hiç iyi bir işlemci değil fiyatına göre amd tarafında daha iyisi alınabilir anakart da islemciye gore daha iyi olmus anakarttan kısılıp ekran kartını upgrade edebilirdin vs.
Bu PC hazır dı öyle sipariş verdim o yüzden değişiklik yapmadım

IceWizard

80+

İptal mi edim?

2 yıl sonra kullanmam derken? 2 yıl sonra kullanmayacağınız bir pc için bu kadar masrafa girmeniz daha saçma, tabi yine siz bilirsiniz

İptal mi edim?

Anladığım kadarıyla ekonomik durumunuz yerinde, o yüzden böyle rahat konuşuyorsunuz, benim haddime değil fakat hayatın ne getireceği belli olmaz, 2 yıl sonra dediğiniz gibi bir pc alamayacak bir duruma düşebilirsiniz, işte o zaman gerçekten bazı şeylerin farkına varıp pişman olursunuz, parayı mantıklı harcamak her zaman en doğrusu :)

Seyid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Seyid
2 yıl sonra kullanmam derken? 2 yıl sonra kullanmayacağınız bir PC için bu kadar masrafa girmeniz daha saçma, tabi yine siz bilirsiniz
Şimdilik, yani işimi 2 yıl görürse daha iyisini sonra alabilirim inşallah. Yada işlemcisini ve ekran kartını değiştiririm.?

IceWizard

80+
Şimdilik, yani işimi 2 yıl görürse daha iyisini sonra alabilirim inşallah. Yada işlemcisini ve ekran kartını değiştiririm.?
Bahsettiğiniz 2 şey size 250 dolardan daha pahalıya gelir, tabi dediğiniz gibi de yapabilirsiniz, size kalmış, imkansız değil, fakat işlemci olarak amdye geçmek isterseniz anakartı da değiştirmeniz gerekir :)

Seyid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Seyid
2 yıl sonra kullanmam derken? 2 yıl sonra kullanmayacağınız bir PC için bu kadar masrafa girmeniz daha saçma, tabi yine siz bilirsiniz

Anladığım kadarıyla ekonomik durumunuz yerinde, o yüzden böyle rahat konuşuyorsunuz, benim haddime değil fakat hayatın ne getireceği belli olmaz, 2 yıl sonra dediğiniz gibi bir PC alamayacak bir duruma düşebilirsiniz, işte o zaman gerçekten bazı şeylerin farkına varıp pişman olursunuz, parayı mantıklı harcamak her zaman en doğrusu :)
😂 seni çok Anlıyorum.
Senin dediğin gibi olmaz inşallah, yani durumum kötü olmaz.
Amerikada yaşıyorum o yüzden biraz rahat konuşabiliyorum.
en fazla 2-4 haftaçalışmamın sonucunda elde ettiğim para.

Bahsettiğiniz 2 şey size 250 dolardan daha pahalıya gelir, tabi dediğiniz gibi de yapabilirsiniz, size kalmış, imkansız değil, fakat işlemci olarak amdye geçmek isterseniz anakartı da değiştirmeniz gerekir :)
İşlemci ve ekran kartımı değiştirmem fazla para gerektirmez diye düşünüyorum 🤔

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
İşlemciyi anakarttan dolayı değiştiremezsiniz. En fazla 9700k alabilirsiniz. Boşa atmışsınız parayı biraz.

Top Bottom