IceWizard
80+
Üniversite okuyacaksanız çalışma saatleriniz kısıtlı olabiliyor, hele bir de çalışma izniniz yoksa gerçekten çok zor bi durum, abuk subuk işlerde 10 saat çalışıp, normalden çok daha az para alıyorsunuz, tek başınıza olduğunuzdan biraz da yalnızlaşıyorsunuz, karakter olarak güçlü olmanız lazım, beni yanlış anlamayın, ben henüz lise 4'e geçeceğim bu sene, benim abim geçen sene martta buraya gelmişti dil okulu için tek başına, onun yaşadıklarını anlatıyorum, abim girişken biri, ordan döndüğünde ben orda okumak istiyorum dedi biz de ailecek vizeye başvurduk, başvurduğumuz vize sayesinde çalışma iznimiz de oldu, hem de beraberdik, insan gerçekten yanında yol arkadaşları olunca çok rahatlıyor, ilk başta yine de zorlandık fakat birkaç ayda toparlanıp işleri yoluna soktuk, sonuçta ülke değiştiriyosun düzen hemen oturmuyor Yani sadede gelirsek ben 1 hafta içerisinde bir bilgisayar alacağım, eğer şu an kendi ülkemde olsaydım bunun hayalini bile kuramazdım, burda insanlar istediği şeylere erişebiliyor kısa bir sürede fakat tek başınıza gelmenizi tavsiye etmem, tabi bana sorarsanız öyle derim çünkü benim o kadar güçlü bir karakterim yok, düşüncesi bile zorluyor beni fakat abime sorsanız "Şansınızı deneyin mutlaka" derdi, yani durum böyle size kalmış, ama ben yine de ailenizle beraber ankara antlaşmasına başvurup gelmenizi öneririmHocam ingiltere nasıl? Ben de orada okuyup, çalışmaya gitmek istiyorum. İmkanlar müsait mi? Aynı anda çalışıp okunabilir mi?