Öneri Sipariş geçeceğim son fikirleriniz

arkadaşlar birazdan amazon üzerinden tuf b850m plus sipariş edeceğim büyük ihtimalle. Fikriniz varmı son bi danışmak istedim.
bunu alacağım.
alternatif aorus da var ama farka değecek bir şey göremedim hemde asusun fazı daha fazla

@shankar1 bütçe ayarlayabildim 10k almışken alayım dedim b850
Ayrıca amazon linkindeki anakartta gönderen ve satan amazon olduğu zaman garantide sıkıntı çekmeniz çok olası, paralel ithalat oluyor genelde. Daha önce 2 kere amazon satıcılı ve gönderilen ürünleri garantiye gönderdiğimde servis kabul etmedi ürün amazon garantisi altında diye. Amazon da para iadesi teklif etti mecbur aldım elimde bozuk ürün kalmasındansa.

Atx varken o fiyata matx alma canım sen dinleme yorumlari

Faz konusunda kafani takma artık öyle bir yüksek beklentiye gerek yok 10 faz fazlasiyla yetiyor (FAZLASİYLA) 9800 İÇİN

Yok MSI nin sitesinden de baktım ben orada da 4.0 X16 diyor. Belki 5.0 hali de vardır siyahı 5.0 sonuçta.
Evet işte ben de onu diyorum oraya yanlış yazılmış olabilir, bende mesela cooler master mb511 kasa vardı sitede üstte 240 destekliyor diyordu sadece inventus ve kendi sitesinde 360mm arctic kullandım yıllarca. Bence en kesini incehesabı arayıp sormak. Çünkü çok bilgi karmaşası var.

O yüzden diyorum zaten sırf kart pcb boyutu büyüyecek diye M2 soğutucuları kaybetme gayet iyi kart yüksek model işlemci alacak olsam bundan alırdım bende
Evet o yüzden b850m plus dimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

buna bakabilirsiniz wifi 7 2 tane usb gen 4 portu 18 faz
Alınır mı?

Bunda Gen5 yokmuş ben de bugün öğrendim.

Anakart çok iyi, tek eksiği mATX olması ve yine boyuttan dolayı 3 yerine 2 M2 slotu olması başka eksiği yok. Faz yapısı falan TUF B850 Plus ile aynı.
Hangisinden bahsediyorsunuz

Atx varken o fiyata matx alma canım sen dinleme yorumlari

Faz konusunda kafani takma artık öyle bir yüksek beklentiye gerek yok 10 faz fazlasiyla yetiyor (FAZLASİYLA) 9800 İÇİN
Gigabyte eagle x870 attı arkadaş 18 fazlı alınır mı? Bide atx niye şartki? Matx ler daha ucuz hem

Son düzenleme:

Alınır mı?

Gigabyte eagle x870 attı arkadaş 18 fazlı alınır mı? Bide atx niye şartki? Matx ler daha ucuz hem
Ya genis genis mis gibi matx tıkış tıkis hepsi üst üste biniyor kule tipi takalim diyorsun ya rem olmuyor ya ekran kartina değiyor hepsi dip dibe daha sıcak değerler oluyor bırak geniş olsun 10k para düşünüyorsan atx abi matx o fiyata alinmaz isterse asus rog olsun vermem

Alınır mı?

Hayır be ben küçük olandan bahsediyorum M al E yi boşver

Ya genis genis mis gibi matx tıkış tıkis hepsi üst üste biniyor kule tipi takalim diyorsun ya rem olmuyor ya ekran kartina değiyor hepsi dip dibe daha sıcak değerler oluyor bırak geniş olsun 10k para düşünüyorsan atx abi matx o fiyata alinmaz isterse asus rog olsun vermem
X870 eagle fazlamı kaçar bütçe çıkartsam

X870 eagle fazlamı kaçar bütçe çıkartsam
Bios faresi değilsen ne x870 katkı sağlar ne de fazla faza sahip kartlar. Bütçeni zorlamadan ihtiyacını al geç.

Bios faresi değilsen ne x870 katkı sağlar ne de fazla faza sahip kartlar. Bütçeni zorlamadan ihtiyacını al geç.
Hmm ozaman b850m plus ya tuf. Tam 9-10k çıkartabiliyorum ama zorlasam 12 ye x870 eaglede alabilirim

Hmm ozaman b850m plus ya tuf. Tam 9-10k çıkartabiliyorum ama zorlasam 12 ye x870 eaglede alabilirim
Bence bu iki ürüne bak ikisi de çok daha tatlı ve atx.
Matx anakartlar çok ufak duruyor sistemde, sıkış pıkış kalıyor

Al geç bunu boş yere anakarta para saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,246
Üyeler
183,080
Son üye
Ferrous
Geri