Eğer sıra olarak aşağılarda yazdıysan maalesef hızlı dolduğundan girememişsindirkocaeli otomotiv bu sene ekteki gibi almışken
Alıntıyı görüntüle
Ben kendi puanımla nasıl giremiyorum bilgisi olan var mı?
Alıntıyı görüntüle
Yerleşemedim.
Alakası yok. O zaman sıralama 295k değil 260k filan olmalıydıEğer sıra olarak aşağılarda yazdıysan maalesef hızlı dolduğundan girememişsindir
Hocam o meslek liseler içinkocaeli otomotiv bu sene ekteki gibi almışken
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yerleşemedim.
hocam sıralamalar gerıye cekılmıstır belkı talep arttıgı ıcın, bu yılki taban sıralamalar acıklanınca anlayabılırsınız boyle bı durumukocaeli otomotiv bu sene ekteki gibi almışken
Yerleşemedim.
bazı sitelerde var2024 sıralamalara nereden bakıyoruz
zaten bu seneninkiler bellihocam sıralamalar gerıye cekılmıstır belkı talep arttıgı ıcın, bu yılki taban sıralamalar acıklanınca anlayabılırsınız boyle bı durumu
talep yoğunluğuyla ne alakasi var reistalep yoğunluğundan girememişşin. Bide tercihlerin demekki düzgün değil.
hocam hiç bir programa mı yerlesemediniz yoksa buna mıAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yerleşemedim.
Senden daha iyi sıralama yapanlar varsa eğer ve arz talep çok olduysa onlar yerleşmiş ve sıralamaları oynatmış olabilirler.kocaeli otomotiv bu sene ekteki gibi almışken
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Yerleşemedim.
Hiçbirinebazı sitelerde var
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten bu seneninkiler belli
Mesaj otomatik birleştirildi:
talep yoğunluğuyla ne alakasi var reis
hocam hiç bir programa mı yerlesemediniz yoksa buna mı
yanlış bilgi vermeyin üniversiteleri kaçıncı sıraya yazdığınız hiç bir şey değiştirmiyor o üniversiteye girip girmemekle alakalı olan şeyleri çünkü üniversite yerleştirmeleri en üst sıralamadan aşşağı doğru yapılıyor demekki bu sene 298 puandan fazla yapanlar tercih etmişEğer sıra olarak aşağılarda yazdıysan maalesef hızlı dolduğundan girememişsindir
Hocam haklısınız, ayrıca M.T.O.K için ayrı kontenjan açılıyor. Arkadaş ona başvurmamış sanırım. İngilizce, Türkçe bölüm ayrımı gibi ayrıca başvurmanız lazım diye biliyorum. Yazık olmuş 1 senene..yanlış bilgi vermeyin üniversiteleri kaçıncı sıraya yazdığınız hiç bir şey değiştirmiyor o üniversiteye girip girmemekle alakalı olan şeyleri çünkü üniversite yerleştirmeleri en üst sıralamadan aşşağı doğru yapılıyor demekki bu sene 298 puandan fazla yapanlar tercih etmiş