Şirket için pc toplamama yardım

örneğin bu pc iş görür mü
İzoly vs tamamen boş para tuzağı. İçlerinde o fiyatı hak etmeyen zayıf bileşenler oluyor.

Ya donanım arşivi vb kanalların uygun fiyatlı sistemlerini kovalayın ya da üstte yazdığım parçaları toplayın çok daha mantıklı olacaktır.

hazır sistem de çıkar güzel 10 k ya ama onda da 32 ram olmaz, yani sen bilirsin hangisini almak istersen

bu tarz bir şey iş görür gibi, ofis kasaları nasıl olmalı bilemediğim için kasa koymadım

örneğin bu pc iş görür mü
İzoly markasını önermem hiç ilgili firma değil.
Bu sistemi.oneririm o kadar çıkmanıza gerek yok. Sizi. Bahsettiğiniz çoğu konuda hiç sıkıntı çıkmadan kullanır.

Benim attığım yerine üsteki arkadaşım bahsettiği gibi 5600g ile sistem toplanabilir ama ben hazır sistem bulamadığım için atamadım bulanlar atarsa güzel olur.

bu tarz bir şey iş görür gibi, ofis kasaları nasıl olmalı bilemediğim için kasa koymadım
hocam kasayıda ekleseydiniz eksik olmuş

16 yı bırak benim arkın sistemde 512 mb ram var ofis programlarını rahatça kaldırıyor
şuan ki pc de 4gb ram var gayet iyi 8 bile düşünebilirim ilerde ihtiyac olursa 16 yaparım

hocam sizin kullancağınız programlar ne programları hafif mi

SSD olmamış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Burada da eski zihniyetli birkaç arkadaş var onları aldırma ben sana toplarım bekle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,212
Üyeler
192,231
Son üye
Veysel26
Geri