JackRyan
80+ Silver
3 Adet ekleyince ödeme adımında 75TL İndirim olacaktır, 24 Tanesi 87TL'ye denk gelecektir.(sadesinden bile daha ucuz)
bunu tekrar yapamam kendime ünideyken almıştım dönem sonuna az vardı kalmasın diye günce 3 4 tane içtim midem yanıyor o günden beri ara ara
3 Adet ekleyince ödeme adımında 75TL İndirim olacaktır, 24 Tanesi 87TL'ye denk gelecektir.(sadesinden bile daha ucuz)
Alıntıyı görüntüle
hiç bişi olmaz şifa şifa ohhbunu tekrar yapamam kendime ünideyken almıştım dönem sonuna az vardı kalmasın diye günce 3 4 tane içtim midem yanıyor o günden beri ara ara
aynen cam şişe mük bide yemek siparişi verince yanında akıyorhttps://www.hepsiburada.com/kampanyalar/hayat-sirma-ve-akmina-urunlerinde-sepette-indirim
Hepsiburada da 1L olanlarda indirim var 12L 160TL ye geliyor ama cam şişe daha mantıklı gibi
300tl üzeri 75tl indirim hocam 2 tane limonlu ekleyin o halde ben limon + elmalı aldım 200tlbunu tekrar yapamam kendime ünideyken almıştım dönem sonuna az vardı kalmasın diye günce 3 4 tane içtim midem yanıyor o günden beri ara ara
Ne gibi indir8m189a geliyor baska indirimlerle +nays da var baya ucuza gelcek
40tl prime ücreti de düşmüş yüksek ihtimalle189a geliyor baska indirimlerle +nays da var baya ucuza gelcek
Nasil 189a geldi189a geliyor baska indirimlerle +nays da var baya ucuza gelcek