Şişme mont nasıl yıkanmalıdır?

xFavian

80+
Reaksiyon skoru
55
Merhaba, bugün yeni şişme tarzında bi mont aldım. Bunun yıkama talimatlarıa baktığımda herhangi bir derecede çalışması gerektiği vesaire yazmıyordu. Bu montu bozulmayacak şekilde nasıl yıkayabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
1735914412211.png

Etiketteki baskılar yıkamaya uygun olmadığını gösteriyor, yıkarsan şekil değiştirir montun.

Aga ben yıkamıştım önceki yıl bir giydim omuz ve göğüs tarafında toplanmış hepsi garen gibi geziyordum etrafta ae.

kuru temizlemecilere vermek gerekiyor galiba

Merhaba, bugün yeni şişme tarzında bi mont aldım. Bunun yıkama talimatlarıa baktığımda herhangi bir derecede çalışması gerektiği vesaire yazmıyordu. Bu montu bozulmayacak şekilde nasıl yıkayabilirim?
makineye tenis toplarıyla falan atın gibi öneriler var da gerek yok yapmayın , şişme mont sonbaharlık ince cekete dönüyor sonra.
ömrünün uzun olması için kuru temizlemeye ver , mont yıkanınca bozuluyor , tekrar tekrar para vermeye gerek yok. kuru temizlemeye senede bir verdiğin para monta verdiğin paranın yanında hiçbir şey

Evet ben öyle bir hata yaptım ve makineye attım düzeltme imkanı var mı

internette sac kurutma makinesi ile yapıyorlardı galiba instagramda karsıma çıkmıstı hatırlıyorum

Evet ben öyle bir hata yaptım ve makineye attım düzeltme imkanı var mı
pamuklarını yaydırmak gerekiyor. küçük bir sopa gibi bir şey ile montun her tarafına hafif hafif vurun , yine biraz da olsa düzelir. ama eski haline döndüremezsin.

Şişme mont yıkanmaz diye biliyorum hocam .

Geri