Neler Yeni

Sistem alacaklara tavsiye

smz.

80+ Bronze
Bana güvenerek hiç bir yatırım yapmayınız ben bir öğrenciyim herhangi bir ekonomist falan değilim bana dayanarak bir yatırım yapılması bir mallık olur bana göre 1 dolar 5 TL olacaktır...

Yeni sistemi bekleyenlere söylüyorum bu yılın sonundan sonra sistem beklemek çok yanlış olur çünkü ekonomi geriliyor dolar 10 TL geçicek ve sistem fiyatlarıda uçacak yani md-1 sistemini çok zorlayarak bile 6-7 k toplarsınız yani sistem alacaksanız alın Sonrasında hiç bir şey alamayacağı zaten

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Bu kadar anlıyorsan geçirelim seni ekonominin başına?

Hey Allahım ya, herkes kafasına göre dolar tahmini yapıyor.

smz.

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

2021 sonunda dediklerimi hatırla konuyu kapatırlarmı bilmiyorum ss al 2021 gör dolar en fazla kaçı görmüş

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
2021 sonunda dediklerimi hatırla konuyu kapatırlarmı bilmiyorum ss al 2021 gör dolar en fazla kaçı görmüş

Aynen, ekonomi bakanı olarak bize tavsiye verdiğin için teşekkürler.

Kendinle çelişmeseydin keşke.

Bana güvenerek hiç bir yatırım yapmayınız ben bir öğrenciyim herhangi bir ekonomist falan değilim bana dayanarak bir yatırım yapılması bir mallık olur

Fatih Avşar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Fatoh

Açıklanan ekonomi planında bile dolar 7-8 arasında düşemesini beklemeniz çok yanlış

Excaptan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Lütfi
Ben burda rezerv alıyorum 9 10 svy lerine gelince bu adam demişti derim

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,223
İsim
Berkecan Ergin
Allah akıl fikir versin

smz.

80+ Bronze
Zaman gelince konuyu yükselteceğim

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Yeni sistemi bekleyenlere söylüyorum bu yılın sonundan sonra sistem beklemek çok yanlış olur çünkü ekonomi geriliyor dolar 10 TL geçicek ve sistem fiyatlarıda uçacak yani md-1 sistemini çok zorlayarak bile 6-7 k toplarsınız yani sistem alacaksanız alın Sonrasında hiç bir şey alamayacağı zaten
Bak iktisat mezunu olarak şunu söyleyeyim sana, daha sonra bilgisayar mı almak istiyorsun o zaman gider Dolar veya Euro alırsın ve zarar etmeden para biktirip bilgisayar alacağın zaman da kara kara düşünmezsin. Bunu düşünmek için iktisat mezunu olmaya gerek yok orası ayrı konu.

smz.

80+ Bronze
Bak iktisat mezunu olarak şunu söyleyeyim sana, daha sonra bilgisayar mı almak istiyorsun o zaman gider Dolar veya Euro alırsın ve zarar etmeden para biktirip bilgisayar alacağın zaman da kara kara düşünmezsin.
Bence o gram altın olmasın

Top Bottom