Öyle uygulamalardan uzak durun kendi orijinal sitelerinde driverlar var zaten o uygulamalar saçma veya eski driver kuruyor.driver booster dan driverlarını güncelle gerisi sonra
ben 3 kere yaptım pc mi formatlayınca güncel driverları kurdu sıkıntı yaşamadımÖyle uygulamalardan uzak durun kendi orijinal sitelerinde driverlar var zaten o uygulamalar saçma veya eski driver kuruyor.
onları yaptım sadece bios u güncellemedim bişey olmaz dediler ben şu mem testlerden falan bahsediyo pc yi zorlayan arkada fortnite yükleniyo ben furmark testi falan yapsam bişey olurmuÖyle uygulamalardan uzak durun kendi orijinal sitelerinde driverlar var zaten o uygulamalar saçma veya eski driver kuruyor.
Driver booster gibi otomatik yükleyen programlardan yüklemeyin. Manuel yükleyin.driver booster dan driverlarını güncelle gerisi sonra
Emin misin düzgün kurduğuna ? Bence kurmamıştır. Manuel kurmak daha garanti ayrıca virüs riski yok. O tür uygulamaların erişim izni var.ben 3 kere yaptım PC mi formatlayınca güncel driverları kurdu sıkıntı yaşamadım
beyler yapcam ama arkada epic gamesden fortnite yükleniyo sıkıntı olurmu ve en önemli yapılması gerekenler nelerdir
[/konuyla alakasız ama pc ozellıklerın ne bende fortnıte ıcın pc alıcam.yazarsan sevınırım.
knk soru sormuştum ama görmedin herhalde bi bakarmısınEmin misin düzgün kurduğuna ? Bence kurmamıştır. Manuel kurmak daha garanti ayrıca virüs riski yok. O tür uygulamaların erişim izni var.