Çözüldü✓ Sistem Alıcağım Yardım Lazım

SlmnAtcc

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar arkadaslar sistem almak istiyorum hazır indirime girmişkende 5070 li sistem bakıyorum amd ekran kartları ile ilgilenmiyorum

5070li alınabilenecek hazır sistem tavsiyeleri yada tek tek alıcak olucaksamda güzel parçalar nelerdir olmasını istediğim 2 şey var

1. 5070 ekran kartı

2. kasanın argb ve akvaryum olması

bu ikisine uygun anakart işlemci ram f/p bir şekilde nasıl alırım taksitle alacağım aylık 7k taksit sınırım var yardım ederseniz sevinirim

Selamlar arkadaslar sistem almak istiyorum hazır indirime girmişkende 5070 li sistem bakıyorum amd ekran kartları ile ilgilenmiyorum

5070li alınabilenecek hazır sistem tavsiyeleri yada tek tek alıcak olucaksamda güzel parçalar nelerdir olmasını istediğim 2 şey var

1. 5070 ekran kartı

2. kasanın argb ve akvaryum olması

bu ikisine uygun anakart işlemci ram f/p bir şekilde nasıl alırım taksitle alacağım aylık 7k taksit sınırım var yardım ederseniz sevinirim
Yani toplam bütçe nedie kasaya

knka taksitle olduğu için direk bi bütçe veremiyorum çok değişiyo genelde taksit fiyatları ama itopyada fln 65klık sistemler taksitle 7k ya oluyo o civarda olması lazım büyük ihtimalle genel olarak 5070 ile uyumlu f/p parçaları bulup kendimde toplayabilirim

Taksitle hazır sistem siteler max 3 taksit yapıyor. Alışveriş uygulaması üzerinden alacaksın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,125
Üyeler
183,786
Son üye
maksut
Geri