Neler Yeni

Çözüldü✓ Apu sistem önerisi 15.000 tl limitli

KeZa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kemal zabun
Son dakika ekran kartıda almaya karar verdim sanırım. İşlemciyi iade edip yerine 4070 en ust takabılecegım ekran kartı modelıymıs gıbı bakarak sizce hangı işlemciyi almalıyım ?

KeZa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kemal zabun
Tüm parçalarım topladım kurulumu yaptım ama fanları nasıl dizeceğimi bilemedim fikrin varmı?
Sıvı soğutma için üstte yer yok kasanın önüne koydum ve kasanın ısındığını farkettim. Nasıl bir yol izleyeceğim bilemedim?

Ekler

• BB64BD2B-845E-4C66-8099-6079DCCF77A4.jpeg
    BB64BD2B-845E-4C66-8099-6079DCCF77A4.jpeg
    385.5 KB · Hit: 85
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan

fiyaat:15.890
Komple falso neredeyse hocam bu ne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Allah kahretsin keşke daha erken görseymişim şu konuyu adam toplamış bile

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Tüm parçalarım topladım kurulumu yaptım ama fanları nasıl dizeceğimi bilemedim fikrin varmı?
Sıvı soğutma için üstte yer yok kasanın önüne koydum ve kasanın ısındığını farkettim. Nasıl bir yol izleyeceğim bilemedim?
Bu hangi kasa hocam nzxt mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: KeZa

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
Sıvı soğutmanın fanlarını ters çevirin hocam. Tam olarak hangi parçalarla kaça topladınız sistemi? NZXT H510 gibi duruyor ancak önü gözükmediğinden mesh mi değil mi anlayamadım. Fan yönleri önden arkaya doğru üfleyecek şekilde olmalı. Kasa önü mesh değilse geçmiş olsun.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,968
İsim
Orkun
Sıvı soğutmanın fanlarını ters çevirin hocam. Tam olarak hangi parçalarla kaça topladınız sistemi? NZXT H510 gibi duruyor ancak önü gözükmediğinden mesh mi değil mi anlayamadım. Fan yönleri önden arkaya doğru üfleyecek şekilde olmalı. Kasa önü mesh değilse geçmiş olsun.
İlk sayfada bir arkadaş bir liste yapmış o parçaları almış sanırım konu sahibi arkadaş.
Bu arada üzüldüm ya ben de yeni denk geldim bu konuya. O bütçe ile daha iyi daha kaliteli parçalar ile güzel bir sistem çıkarılırdı.

Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bu bütçeyle bu sistem iyi olmamış. İlk sayfada ki tecrübesiz bir arkadaşın önerdiği parçaları almışsınız. Eğer ki iade etme şansınız varsa bence iade edin. @MuratTheFounderOfGariban size güzel bir sistem çıkarır aynı bütçe ile.

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,456
İsim
Hamza Ziya Üstün
İlk sayfada bir arkadaş bir liste yapmış o parçaları almış sanırım konu sahibi arkadaş.
Bu arada üzüldüm ya ben de yeni denk geldim bu konuya. O bütçe ile daha iyi daha kaliteli parçalar ile güzel bir sistem çıkarılırdı.
Kasa farklı listedekine göre belki başka şeyleri de farklı almıştır diye sormuştum. Ryzen 7. Nesil bir sistem zorlanabilirmiş. Yazık olmuş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan

Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bu bütçeyle bu sistem iyi olmamış. İlk sayfada ki tecrübesiz bir arkadaşın önerdiği parçaları almışsınız. Eğer ki iade etme şansınız varsa bence iade edin. @MuratTheFounderOfGariban size güzel bir sistem çıkarır aynı bütçe ile.
Keşke daha erken görseymişim valla

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,968
İsim
Orkun
Kasa farklı listedeki ne göre belki başka şeyleri de farklı almıştır diye sormuştum. Ryzen 7. Nesil bir sistem zorlanabilirmiş. Yazık olmuş.
Corsair 4000D stokta olmayınca sanırım Dark DKCHMAXV20 almış.

KeZa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kemal zabun
Nzxt h510 önü mesh kasanın. Yorumları tek tek okudum uykum kaçtı teşekkür ederim. 😁 olan oldu artık bundan sonrasına odaklanmak istiyorum. Hem işyerinin verdiği laptopu satıp aldım cebimden çok ekstra bir ücret çıkmadı. Ayrıca gruptan 3 4 gün boyunca sürekli girip kontrol ederek bekledim ama malesef dönüş olmayınca almış bulunduk. Birde şu var işlemciyi r7 5700x ile değiştirdim.

Bu konuda çok çekinerek hareket ediyorum. Şuan ki durumda içerideki radyatöre dogru üfleyerek dışarı atmaya çalışıyor. Bu bana çok verimz geldı. Sizin dediğiniz gibi yaparsam radyatörden havayı çekip havayı dışarımı vereceğiz yoksa dışardan havayı alıp radyatöre içeri dogrumu verecegız?

Kasayı doğru bildin önü meşh. Yukarıda ki listede işlemci r7 5700x olarak değiştirildi. Ekran kartını 2. El 5 aylık 8.000 tl vererek gainward 3080 modelini aldım kutulu faturalı. Bana parçalar ekran kartsız 16 bine falan geldi taksit vadesi ile beraber. Ekran kartınıda 8 dersek 24.000 tuttu.

Komple falso neredeyse hocam bu ne

Allah kahretsin keşke daha erken görseymişim şu konuyu adam toplamış bile
Yani mesajları okudukca uyku saatim ileriye atıyor. Okadar vahim değildir ya durum üzmeyin bu kardeşinizi 🤣 bu seneyi atlatalım satarız seneye daha iyisini yine hep beraber toplarız ben severim böyle elektronik eşyaları yenilemeyi 😄

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Nzxt h510 önü mesh kasanın. Yorumları tek tek okudum uykum kaçtı teşekkür ederim. 😁 olan oldu artık bundan sonrasına odaklanmak istiyorum. Hem işyerinin verdiği laptopu satıp aldım cebimden çok ekstra bir ücret çıkmadı. Ayrıca gruptan 3 4 gün boyunca sürekli girip kontrol ederek bekledim ama malesef dönüş olmayınca almış bulunduk. Birde şu var işlemciyi r7 5700x ile değiştirdim.

Bu konuda çok çekinerek hareket ediyorum. Şuan ki durumda içerideki radyatöre dogru üfleyerek dışarı atmaya çalışıyor. Bu bana çok verimz geldı. Sizin dediğiniz gibi yaparsam radyatörden havayı çekip havayı dışarımı vereceğiz yoksa dışardan havayı alıp radyatöre içeri dogrumu verecegız?

Kasayı doğru bildin önü meşh. Yukarıda ki listede işlemci r7 5700x olarak değiştirildi. Ekran kartını 2. El 5 aylık 8.000 TL vererek gainward 3080 modelini aldım kutulu faturalı. Bana parçalar ekran kartsız 16 bine falan geldi taksit vadesi ile beraber. Ekran kartınıda 8 dersek 24.000 tuttu.

Yani mesajları okudukca uyku saatim ileriye atıyor. Okadar vahim değildir ya durum üzmeyin bu kardeşinizi 🤣 bu seneyi atlatalım satarız seneye daha iyisini yine hep beraber toplarız ben severim böyle elektronik eşyaları yenilemeyi 😄
Hocsm ssdde dram yok ramler kötü psu kötü daha ne diyeyim..

• Beğen
Reaksiyonlar: KeZa
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom