Komple falso neredeyse hocam bu neAsus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B550M-E AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.599,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18 CMG32GX4M2D3600C18 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18 CMG32GX4M2D3600C18 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Vengeance RGB RS 32 GB (2x16) 3600 Mhz CL18 CMG32GX4M2D3600C18 Ram özelliklerini incele, 3.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.201,97 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DeepCool PF750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz DeepCool PF750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! DeepCool PF750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 2.583,28 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair 4000D Airflow CC-9011201-WW Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 3.675,03 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
fiyaat:15.890
Bu hangi kasa hocam nzxt mi?Tüm parçalarım topladım kurulumu yaptım ama fanları nasıl dizeceğimi bilemedim fikrin varmı?
Sıvı soğutma için üstte yer yok kasanın önüne koydum ve kasanın ısındığını farkettim. Nasıl bir yol izleyeceğim bilemedim?
İlk sayfada bir arkadaş bir liste yapmış o parçaları almış sanırım konu sahibi arkadaş.Sıvı soğutmanın fanlarını ters çevirin hocam. Tam olarak hangi parçalarla kaça topladınız sistemi? NZXT H510 gibi duruyor ancak önü gözükmediğinden mesh mi değil mi anlayamadım. Fan yönleri önden arkaya doğru üfleyecek şekilde olmalı. Kasa önü mesh değilse geçmiş olsun.
Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bu bütçeyle bu sistem iyi olmamış. İlk sayfada ki tecrübesiz bir arkadaşın önerdiği parçaları almışsınız. Eğer ki iade etme şansınız varsa bence iade edin. @MuratTheFounderOfGariban size güzel bir sistem çıkarır aynı bütçe ile.Tüm parçalarım topladım kurulumu yaptım ama fanları nasıl dizeceğimi bilemedim fikrin varmı?
Sıvı soğutma için üstte yer yok kasanın önüne koydum ve kasanın ısındığını farkettim. Nasıl bir yol izleyeceğim bilemedim?
Kasa farklı listedekine göre belki başka şeyleri de farklı almıştır diye sormuştum. Ryzen 7. Nesil bir sistem zorlanabilirmiş. Yazık olmuş.İlk sayfada bir arkadaş bir liste yapmış o parçaları almış sanırım konu sahibi arkadaş.
Bu arada üzüldüm ya ben de yeni denk geldim bu konuya. O bütçe ile daha iyi daha kaliteli parçalar ile güzel bir sistem çıkarılırdı.
Keşke daha erken görseymişim vallaİlk sayfada bir arkadaş bir liste yapmış o parçaları almış sanırım konu sahibi arkadaş.
Bu arada üzüldüm ya ben de yeni denk geldim bu konuya. O bütçe ile daha iyi daha kaliteli parçalar ile güzel bir sistem çıkarılırdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hevesinizi kırmak gibi olmasın ama bu bütçeyle bu sistem iyi olmamış. İlk sayfada ki tecrübesiz bir arkadaşın önerdiği parçaları almışsınız. Eğer ki iade etme şansınız varsa bence iade edin. @MuratTheFounderOfGariban size güzel bir sistem çıkarır aynı bütçe ile.
Corsair 4000D stokta olmayınca sanırım Dark DKCHMAXV20 almış.Kasa farklı listedeki ne göre belki başka şeyleri de farklı almıştır diye sormuştum. Ryzen 7. Nesil bir sistem zorlanabilirmiş. Yazık olmuş.
Kasa NZXT H510 gibi duruyor. Dark kesinlikle değil NZXT nin bir modeliCorsair 4000D stokta olmayınca sanırım Dark DKCHMAXV20 almış.
Bu konuda çok çekinerek hareket ediyorum. Şuan ki durumda içerideki radyatöre dogru üfleyerek dışarı atmaya çalışıyor. Bu bana çok verimz geldı. Sizin dediğiniz gibi yaparsam radyatörden havayı çekip havayı dışarımı vereceğiz yoksa dışardan havayı alıp radyatöre içeri dogrumu verecegız?Sıvı soğutmanın fanlarını ters çevirin hocam. Tam olarak hangi parçalarla kaça topladınız sistemi? NZXT H510 gibi duruyor ancak önü gözükmediğinden mesh mi değil mi anlayamadım. Fan yönleri önden arkaya doğru üfleyecek şekilde olmalı. Kasa önü mesh değilse geçmiş olsun.
Kasayı doğru bildin önü meşh. Yukarıda ki listede işlemci r7 5700x olarak değiştirildi. Ekran kartını 2. El 5 aylık 8.000 tl vererek gainward 3080 modelini aldım kutulu faturalı. Bana parçalar ekran kartsız 16 bine falan geldi taksit vadesi ile beraber. Ekran kartınıda 8 dersek 24.000 tuttu.Sıvı soğutmanın fanlarını ters çevirin hocam. Tam olarak hangi parçalarla kaça topladınız sistemi? NZXT H510 gibi duruyor ancak önü gözükmediğinden mesh mi değil mi anlayamadım. Fan yönleri önden arkaya doğru üfleyecek şekilde olmalı. Kasa önü mesh değilse geçmiş olsun.
Yani mesajları okudukca uyku saatim ileriye atıyor. Okadar vahim değildir ya durum üzmeyin bu kardeşinizi bu seneyi atlatalım satarız seneye daha iyisini yine hep beraber toplarız ben severim böyle elektronik eşyaları yenilemeyiKomple falso neredeyse hocam bu ne
Allah kahretsin keşke daha erken görseymişim şu konuyu adam toplamış bile
Hocsm ssdde dram yok ramler kötü psu kötü daha ne diyeyim..Nzxt h510 önü mesh kasanın. Yorumları tek tek okudum uykum kaçtı teşekkür ederim. olan oldu artık bundan sonrasına odaklanmak istiyorum. Hem işyerinin verdiği laptopu satıp aldım cebimden çok ekstra bir ücret çıkmadı. Ayrıca gruptan 3 4 gün boyunca sürekli girip kontrol ederek bekledim ama malesef dönüş olmayınca almış bulunduk. Birde şu var işlemciyi r7 5700x ile değiştirdim.
Bu konuda çok çekinerek hareket ediyorum. Şuan ki durumda içerideki radyatöre dogru üfleyerek dışarı atmaya çalışıyor. Bu bana çok verimz geldı. Sizin dediğiniz gibi yaparsam radyatörden havayı çekip havayı dışarımı vereceğiz yoksa dışardan havayı alıp radyatöre içeri dogrumu verecegız?
Kasayı doğru bildin önü meşh. Yukarıda ki listede işlemci r7 5700x olarak değiştirildi. Ekran kartını 2. El 5 aylık 8.000 TL vererek gainward 3080 modelini aldım kutulu faturalı. Bana parçalar ekran kartsız 16 bine falan geldi taksit vadesi ile beraber. Ekran kartınıda 8 dersek 24.000 tuttu.
Yani mesajları okudukca uyku saatim ileriye atıyor. Okadar vahim değildir ya durum üzmeyin bu kardeşinizi bu seneyi atlatalım satarız seneye daha iyisini yine hep beraber toplarız ben severim böyle elektronik eşyaları yenilemeyi