2. El ddr4 sistem önerisi yardım ederseniz sevinirim

Kovalarsan azcik indirimle 4k ya yakalarsınız. Üretimi durdurulcak fiyatlar bı tik daha düşer diye düşünüyorum. Ben kendim kullanıyorum. Tam gariban kartı 😅. Rx 6600 in saçma fiyatlarından sonra f/p. 2.3 yıl daha guncelleme alır. Sonrası bakicaz Intel olanı alın. Sparkle olan ısınıyor.
bende sparkle a750 var zaten bi ara indirimdeyken aldım öyle duruyor. kartın piyasası düşük olması tuhafıma gitti.
şimdi sparkle b580 var. a750 test ettiğimde ısınmıyordu bu arada.

bende sparkle a750 var zaten bi ara indirimdeyken aldım öyle duruyor. kartın piyasası düşük olması tuhafıma gitti.
İntel üretim olan var 30 dk furmarkta 75 76 da geziyor. Sparklede 80 dereceyi geçtiğini görmüştüm forumlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B580 biraz şişirilmiş diyorlar. A750ye çok fark atamadı diyenler çok siz mennun musunuz

İntel üretim olan var 30 dk furmarkta 75 76 da geziyor. Sparklede 80 dereceyi geçtiğini görmüştüm forumlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

B580 biraz şişirilmiş diyorlar. A750ye çok fark atamadı diyenler çok siz mennun musunuz
bende intel ekran kartı koleksiyon var desem yanlış olmaz.
b580 ile a770 benzer oyun performans veriyor. bizzat denedim
b580 video, render kısmına bakmadım
a750 den çok üstün bi kart b580 orası net ama :)

anakart
daha iyisi yok bu fiyata cek
Tamamdır bunu kaptım asrock çokta kötü bir firma değil toplama sistemlerde de sık sık kullanılıyor teşekkür ederim (y)

Geri