Sistem alımında yardım lazım

Mktat

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorumda fiyat performans olarak değerlendirebilir misiniz daha iyisi varmı bu fiyatlara yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar bu sistemi almayı düşünüyorumda fiyat performans olarak değerlendirebilir misiniz daha iyisi varmı bu fiyatlara yardımcı olursanız sevinirim
Yanlış kategori hocam ana kısımda açarsanız yanıt alma ihtimaliniz yükselir.

Ho
Hocam 47bin tl ye onu alacağınıza 32 bine alttaki sistemi alsaniz anakarti ve işlemciyi satip ddr5 anakart ve islemci alirmaniz daha mantıklı olmazmi

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-5600-rx-9060-xt-16gb-a520m-500gb-ssd-16gb-ram.html
Bu sistem 32 bin tl zaten parçalar ayrı ayrı geliyor islemci+anakarti satip ryzen 5 7500 ve b650m anakart totalde 10-12k civarina geliyor 32+12 desek 44 yapar +olarak da 5bin tl civarina anakart+islemci satacaksiniz yani ortalama 37-38 bine denk gelir hadi hdd ssd filan al 40bine gelir 7bin tl kârda olursun tabi daha uyguna sistem yoksa

ya öylede benim kurmam lazım hata yapabilirim diye çekiniyorum kurulu gelse daha iyi benim için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,655
Üyeler
186,652
Son üye
airor123
Geri