mhmtsalih
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 126
- İsim
- Mehmet Salih
- Bütçe
- 100000
Selamlar dostlar iyi forumlar diliyorum.
Bütçemin büyük kısmı anakart işlemci ve ekran kartı m2ssd ye ayrıldı. Kalan ürünler sistem ile uyumlu olsun bütçeyi hallederiz.
Oynadığım oyunlar;
LoL
Pubg
Cs
Valo
İşlemci: r7 9700x f/p olduğu için sipariş geçmeyi düşünüyorum. X3D işlemci istemiyorum motovlog içerikleri de üretmeye başlayıp bol render ve yayın açma ihtimalim var.
Ekran kartı: RTX 4080 super düşünüyorum. Daha makul bulduğunuz ekran kartı var ise yorumlara açığım. 4080 süper fiyatının üstüne çıkmak istemiyorum. Veyaaa 7900 xtx mi almalıyım.
Ram: XPG Lancer RGB (2x16) 6000mhz CL30 (farklı ürün önerilerine de açığım)
Anakart: Bu husus kafamı çok karıştırıyor yorumlarınız önemli benim için ( anakart için bütçe 10-13 max)
M2ssd: Samsung 980 pro gen4 500 gb farklı önerilere de açığım
Soğutucu: kule tipi düşünüyorum Thermalright Peerless Assassin 120 SE (önerilere açığım)
Güç kaynağı: Öneri bekliyorum.
Monitör: 2k mı 4k mı?
Kasa: F/p öneriye açığım
horttt
yardım beylerrr sipariş geçeceğim
Bütçemin büyük kısmı anakart işlemci ve ekran kartı m2ssd ye ayrıldı. Kalan ürünler sistem ile uyumlu olsun bütçeyi hallederiz.
Oynadığım oyunlar;
LoL
Pubg
Cs
Valo
İşlemci: r7 9700x f/p olduğu için sipariş geçmeyi düşünüyorum. X3D işlemci istemiyorum motovlog içerikleri de üretmeye başlayıp bol render ve yayın açma ihtimalim var.
Ekran kartı: RTX 4080 super düşünüyorum. Daha makul bulduğunuz ekran kartı var ise yorumlara açığım. 4080 süper fiyatının üstüne çıkmak istemiyorum. Veyaaa 7900 xtx mi almalıyım.
Ram: XPG Lancer RGB (2x16) 6000mhz CL30 (farklı ürün önerilerine de açığım)
Anakart: Bu husus kafamı çok karıştırıyor yorumlarınız önemli benim için ( anakart için bütçe 10-13 max)
M2ssd: Samsung 980 pro gen4 500 gb farklı önerilere de açığım
Soğutucu: kule tipi düşünüyorum Thermalright Peerless Assassin 120 SE (önerilere açığım)
Güç kaynağı: Öneri bekliyorum.
Monitör: 2k mı 4k mı?
Kasa: F/p öneriye açığım
Mesaj otomatik birleştirildi:
horttt
Mesaj otomatik birleştirildi:
yardım beylerrr sipariş geçeceğim
Son düzenleme: