Sistem diz35 BİN İLE 50 BİN TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR SİZCE SİSTEM Mİ DİZEYİM YOKSA LAPTOP MU ALAYIM ?
arada kaldıysan ikisini birden yap 24k ya 4050li loq 26k ya 4060ti kasa çıkar35 BİN İLE 50 BİN TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR SİZCE SİSTEM Mİ DİZEYİM YOKSA LAPTOP MU ALAYIM ?
dünyanın en saçma şeyi olur heraldearada kaldıysan ikisini birden yap 24k ya 4050li loq 26k ya 4060ti kasa çıkar
niye saçma olsun ne alaka dışarı çıktığında ne yapacak ??dünyanın en saçma şeyi olur heralde
adamın öyle bi isteği olsa yazardı benceniye saçma olsun ne alaka dışarı çıktığında ne yapacak ??
O sana bağlı oluyor dostum gezen biri misin evde misin çoğu zaman seyahat ediyor musun kendi kafanda düşün seç35 BİN İLE 50 BİN TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR SİZCE SİSTEM Mİ DİZEYİM YOKSA LAPTOP MU ALAYIM ?
şehir değiştiriyorsan veya bilgisayara gittiğin yerlerde ihtiyaç duyuyorsan laptop tabii ki, eğer bilgisayarı sadece evde kullanıyorsan sistem dizmen daha ucuza patlar.35 BİN İLE 50 BİN TL ARASI BİR BÜTÇEM VAR SİZCE SİSTEM Mİ DİZEYİM YOKSA LAPTOP MU ALAYIM ?
Çok nadiren ofis çalışanı değilimEğer cihazı bir yerden bir yere taşımayacaksan tabi ki sistem dizmek daha mantıklı.
Ips panellere de 40 bin - 50 bin vermek istemiyorum bir laptop içinşehir değiştiriyorsan veya bilgisayara gittiğin yerlerde ihtiyaç duyuyorsan laptop tabii ki, eğer bilgisayarı sadece evde kullanıyorsan sistem dizmen daha ucuza patlar.
Var mı önerebileceğin laptoparada kaldıysan ikisini birden yap 24k ya 4050li loq 26k ya 4060ti kasa çıkar
gittiğin yerde bilgisayara ihtiyaç duyuyorsan laptop almak zorundasın üstelik 40-50 ne alakaÇok nadiren ofis çalışanı değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ips panellere de 40 bin - 50 bin vermek istemiyorum bir laptop için
Var mı önerebileceğin laptop
50 binlik masaüstü performansı verebilecek bir laptop olursa neden olmasın var mı zihninde canlanan bir laptopO sana bağlı oluyor dostum gezen biri misin evde misin çoğu zaman seyahat ediyor musun kendi kafanda düşün seç
Oled ekranlı laptoplar bu fiyat bandında çok rastlanılan bir şey değilgittiğin yerde bilgisayara ihtiyaç duyuyorsan laptop almak zorundasın üstelik 40-50 ne alaka