Neler Yeni

Yardım Sistem durduk yere kapandı

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
Sistem durduk yere kapandı. Dünde aynısı oldu lütfen yardımcı olur musunuz hata kaynağını nasıl bulabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Amanita @RevDeisDou @Revean @RevDeisDou_Fan

1652743949032.png

Son düzenleme:

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Tüm sistem parçalarını ve tam olarak ne yaparken kapandığını yazarak başlayabilirsin bence.
kernel power 41 bir çok sebepten dolayı olabilir. Ekran kartı ya da PSU arızası mesela. Hatta elektirik kesintisi sonrası bile verir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
ahmet yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüm sistem parçalarını ve tam olarak ne yaparken kapandığını yazarak başlayabilirsin bence.
kernel power 41 bir çok sebepten dolayı olabilir. Ekran kartı ya da PSU arızası mesela. Hatta elektirik kesintisi sonrası bile verir.
Merhaba. Oncelikle ilgilendiğiniz icin tesekkur ederim. biostan UEFI/CSM yi UEFI yapinca oldu. Bir de Legancy/Uefi idi ben uefi yaptim sadece. Kisacasi biosla oynayinca oldu. Ayriyeten ne zaman biosla oynasam boyle oluyor.

Merhaba. Oncelikle ilgilendiğiniz icin tesekkur ederim. biostan UEFI/CSM yi UEFI yapinca oldu. Bir de Legancy/Uefi idi ben uefi yaptim sadece. Kisacasi biosla oynayinca oldu. Ayriyeten ne zaman biosla oynasam boyle oluyor.
ve hatta 3600mhz ramlerimi 2933 de kullaniyorum onuda 3600 yapinca boyle oluyor :(

Top Bottom