Neler Yeni

Sistem ekran karti seciyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,881
İsim
Arda doğan
Acaba ekran kartı pcıe 3.0 anakart pcıe 4.0 ve bant aralığı farklı diyemi

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ghost miller
Acaba ekran kartı pcıe 3.0 anakart pcıe 4.0 ve bant aralığı farklı diyemi
Gpu ve anakart pci 3.0 desteği gözüküyor. Dediğiniz biostwn arabirime bakabilirim eve gidince ama 3060ti pcie 4.0 destekliyo bant genişliği daha fazla sıkıntı çıkarmadı. Sistemsel olarak uyumda iyi aslında sistemim aşırı kaçan yok Dengeli yani ,teşekkür ederim cevaplarınız için hepsine bakıyım bi yinede yoksa gpu saticam yapcak bi şey kalmadı

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ölücüadam42
Birde güç sorunu olabilir mi? bazen ekran kartları psudan gelen düşük veya yüksek voltajı seçebiliyor/tolere edemiyor

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ghost miller
Birde güç sorunu olabilir mi? bazen ekran kartları psudan gelen düşük veya yüksek voltajı seçebiliyor/tolere edemiyor
daha güçlü kartları gayet iyi çalıştırıyo benimkini hayli hayli çalıştırması lazım

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Ölücüadam42
daha güçlü kartları gayet iyi çalıştırıyo benimkini hayli hayli çalıştırması lazım
Yok o mantıkla değil
11.4/12.5v arası çalışır güç kaynakları bazen ekran kartı o çalışma aralığındaki bir değerde çalışmayabilir biliyorum saçma ama hem 1 kere başıma geldi hemde başka her şeyi denemişsiniz

RileyT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Ghost miller
Yok o mantıkla değil
11.4/12.5v arası çalışır güç kaynakları bazen ekran kartı o çalışma aralığındaki bir değerde çalışmayabilir biliyorum saçma ama hem 1 kere başıma geldi hemde başka her şeyi denemişsiniz
nasıl anlıcaz hocam dediğiniz sorunu ,psu sıfır aldım yinede bakayım bi

Top Bottom