Gpu ve anakart pci 3.0 desteği gözüküyor. Dediğiniz biostwn arabirime bakabilirim eve gidince ama 3060ti pcie 4.0 destekliyo bant genişliği daha fazla sıkıntı çıkarmadı. Sistemsel olarak uyumda iyi aslında sistemim aşırı kaçan yok Dengeli yani ,teşekkür ederim cevaplarınız için hepsine bakıyım bi yinede yoksa gpu saticam yapcak bi şey kalmadıAcaba ekran kartı pcıe 3.0 anakart pcıe 4.0 ve bant aralığı farklı diyemi
daha güçlü kartları gayet iyi çalıştırıyo benimkini hayli hayli çalıştırması lazımBirde güç sorunu olabilir mi? bazen ekran kartları psudan gelen düşük veya yüksek voltajı seçebiliyor/tolere edemiyor
Yok o mantıkla değildaha güçlü kartları gayet iyi çalıştırıyo benimkini hayli hayli çalıştırması lazım
nasıl anlıcaz hocam dediğiniz sorunu ,psu sıfır aldım yinede bakayım biYok o mantıkla değil
11.4/12.5v arası çalışır güç kaynakları bazen ekran kartı o çalışma aralığındaki bir değerde çalışmayabilir biliyorum saçma ama hem 1 kere başıma geldi hemde başka her şeyi denemişsiniz
Mümkünse öteki çalışan bilgisayardakini alın sizin kasaya takın belli edernasıl anlıcaz hocam dediğiniz sorunu ,psu sıfır aldım yinede bakayım bi