Çözüldü✓ SİSTEM HAKKINDA Değerlendirme

Neaxy

80+
Reaksiyon skoru
9
Bayram araya girdi ve sistem alma işi uzadı öncekinde psulu kasa vardı sonrasında değiştim birkaç gün daha beklerim belki daha uyguna gelir sistem bu sadece ödeme bekliyor 😀sadece soğutucunun stok bitmiş belki o zamana kadar gelir birde bana bu sistemle FPS oyunlarda nasıl bir performans alacağımı söyleyebilir hiç bir bilgim yok 😂

Önceki soğutucu

Li Galahad II Lite Performance AIO Siyah ARGB 360 mm

Sistemi topladığım adres :

Ekler

• 1000011585.webp
    1000011585.webp
    76.6 KB · Hit: 68
Bayram araya girdi ve sistem alma işi uzadı öncekinde psulu kasa vardı sonrasında değiştim birkaç gün daha beklerim belki daha uyguna gelir sistem bu sadece ödeme bekliyor 😀sadece soğutucunun stok bitmiş belki o zamana kadar gelir birde bana bu sistemle FPS oyunlarda nasıl bir performans alacağımı söyleyebilir hiç bir bilgim yok 😂

Önceki soğutucu

Ne kadar tuttu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Değerlendirmem pahali oyun amaçlı alıyorsun sanırım ne tarz oyunlar oynarsin

Ne kadar tuttu

Değerlendirmem pahali oyun amaçlı alıyorsun sanırım ne tarz oyunlar oynarsin
Şuanlık 95 tutuyor çünkü tek tek toplamak istemiyorum hazır testleri yapılmış şekilde gönderiyorlar oyun olarak klasik oynanan oyunları oynicam LoL,CS,valo, rainbow şuanlık bunlar aklımda ilk defa alacağım için henüz bilmiyorum ne yapacağımı her şey aldıktan sonra belli olacak

Şuanlık 95 tutuyor çünkü tek tek toplamak istemiyorum hazır testleri yapılmış şekilde gönderiyorlar oyun olarak klasik oynanan oyunları oynicam LoL,CS,valo, rainbow şuanlık bunlar aklımda ilk defa alacağım için henüz bilmiyorum ne yapacağımı her şey aldıktan sonra belli olacak
Paranızın kıymetini bilin kendin toplamak istemiyorsan git tek tek al sonra götür bilene 1000 lira ver toplasin madem yazık o paraya 5080 toplarım lan

Paranızın kıymetini bilin kendin toplamak istemiyorsan git tek tek al sonra götür bilene 1000 lira ver toplasin madem yazık o paraya 5080 toplarım lan
5070 ti yeterli ya benim için 5080 toplarimda gereksiz fazla benim için diye düşünüyorum 5070ti toplasan 5-10 bin ucuza gelmiyormu tek tek?

Önceki soğutucu

ne kadar tuttu bu

9800x3d felan gerek yok daha mantıklı sistemler kurmak gerek 5 10 k deyip geçme

95
bana bi fenalık geldi :peeposad2:

Bı düşüyor bı çıkıyor geçen 93du şimdi tekrar 94.9 falan oldu tam alacağım dedim bayramda düşer belki daha iyi olur gram oynamadı 😂😂😂
pahalı bu sistem ya

Bu şeye benzedi arkadaş o kadarına gerek yok felan diyor

1.3 motor egea araba alıyor
ayni fiyata full paket 1.6 golf verelim sana diyor

Yok yaa o kadarina gerek yok ben egea alim diyor
paraya yazık olur dediğiniz gibi 1000 liraya adam akıllı birine toplattırılır

Geri