Sistem Hakkındaki Düşünceleriniz Neler ?

Mechanix

80+
Reaksiyon skoru
7
Bütçe
30000
Monitörüm 1080p o yüzden 8 gb vram bana yeter diye düşünüyorum fiyatına göre sistwm alınabilir geldi bu bütçeye başka tavsiyeniz olur mu ?

Bence ekran kartını 2. El al diğer parçalarda uygunsa olabilir ama sanmam. Her şeyi sıfır topla 2. El rx 6700 xt ya da rtx 3070 alabilirsin aynı performans. Dlss hariç tabi. Saf performans olarak dedim.

Monitörüm 1080p o yüzden 8 gb vram bana yeter diye düşünüyorum fiyatına göre sistwm alınabilir geldi bu bütçeye başka tavsiyeniz olur mu ?

Bence butcene gore gayet uygun bir pc. 500 gb belki yetmeyebilir. 1080p de 8 gb vram neredeyse tum oyunlarin %100 unde sana yeterli olacaktir. Ben suan 4060 8 gb 2k da full ayarda bir suru oyun oynuyorum. Vehasilkelam, butcene gore bir pc. Umarim seni mutlu edecek birsey alirsin.

ya depolanayı kingston nv3'e alın ya da stok soğutucu yerine ak400 digital alın hocam. ikisi de olabilir ama şahsen ben 1 tb nvme alırdım. intel amd'ye göre stok fanla daha iyi anlaşıyor

Geri