Sistem hakkındaki düşünceleriniz

warpeace

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba yakın zamanda bir sistem satın aldım. 6 gün oldu. Parçaları sizlere danışmak istedim. İleride problem çıkartır mı ? . Şimdiden teşekkürler
Sistem;
işlemci= ryzen 7 3700x
Soğutma = İçerisinde gelen rgb fan
Ram =Xpg 3200 mhz ddr4 4x8
Anakart = msi b550 gaming plus
Psu =fsp 700w 80+ bronze
kasa=sharkoon 6 fanlı temperli camlı
SSD seagate 500gb +250gb toshiba ocz trn ssd
HDD = wd 1tb blue 7.2k
Monitör =gamepower 2k 165hz 1 ms
Ekran kartı =RTX 3070 bekliyorum
Sizce nasıl monitör dahil 9500 e geldi ekran kartı hariç onuda 5k hesaplayınca 14.5 a gelmiş oluyor.Sistemin genel amacı tasarım ve oyun.

Merhaba yakın zamanda bir sistem satın aldım. 6 gün oldu. Parçaları sizlere danışmak istedim. İleride problem çıkartır mı ? . Şimdiden teşekkürler
Sistem;
işlemci= ryzen 7 3700x
Soğutma = İçerisinde gelen RGB fan
Psu =fsp 700w 80+ bronze
HDD = wd 1tb blue 7.2k
Sizce nasıl monitör dahil 9500 e geldi ekran kartı hariç onuda 5k hesaplayınca 14.5 a gelmiş oluyor.Sistemin genel amacı tasarım ve oyun.
Bu kadar kaliteli bir sistem toplamışken Sharkoon marka kasa yakışmamış. Daha kaliteli modeller bakabilirsiniz hava akışının çok iyi olacağını sanmıyorum.

Sistem;
işlemci= ryzen 7 3700x
Soğutma = İçerisinde gelen RGB fan
Psu =fsp 700w 80+ bronze
HDD = wd 1tb blue 7.2k
10700k'da toplanabilirdi aslında.

sharkoon veya değil mesh panel bir kasa ise temper camla beraber bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum kasanızın tam ismini yazarsanız daha açıklayıcı yorum yapılabilir

Kablo yönetimi için kablo kanalı olmasını sevdim birde bütçe tam 14500 dü diğer modelleri pek seçemedim.Güzel tarz kasalar mevcuttu çözebilir miyiz extra farklı fan satın alıp bu hava akış sorununu
Post automatically merged:

https://www.incehesap.com/sharkoon-tg5-2xusb3-0-4x120mm-LED-fan-siyah-RGB-atx-kasa-fiyati-40827/ kasa modeli
Bu mudur düşündüğünüz kasa? https://www.trendyol.com/gamepower/...ZzFg_qlKAYo2VbvQWfTTiHuAvp-n7ZNRoChCcQAvD_BwE

Kablo yönetimi için kablo kanalı olmasını sevdim birde bütçe tam 14500 dü diğer modelleri pek seçemedim.Güzel tarz kasalar mevcuttu çözebilir miyiz extra farklı fan satın alıp bu hava akış sorununu

https://www.incehesap.com/sharkoon-tg5-2xusb3-0-4x120mm-LED-fan-siyah-RGB-atx-kasa-fiyati-40827/ kasa modeli
Kasaya ne kadar bütçe ayırabilirsiniz?

10700k düşündüm fakat hem soğutma almam gerekiyordu hemde pahalıydı rtx 3070 için ayırdığım bütçemi zorluyordu

Kasa linkini attım kötü mü kasa sizce

Önü kapalı cam kasa çok önermem bende de mystic 9 var sistemimde pişman olduğum tek parçam 4.2 ghz sabit 3600 kullanıyorum ve t6 ultra ile sıkıntı yaşaımyorum fakat cam açık iken 10 derece düşüyor oyunlarda cpu sıcaklığım örneğin o ön cam opsiyonel çıkarılabiliyorsa iyi yani içte ızgara varsa fakat çıkmıyor gibi duruyor bence iade edin ben şuan fırsatım olsa ederdim

10700k düşündüm fakat hem soğutma almam gerekiyordu hemde pahalıydı rtx 3070 için ayırdığım bütçemi zorluyordu

Kasa linkini attım kötü mü kasa sizce
Önü full cam olmasın yeter.

16029806079577401785650401599380.jpg
kasa bu şekilde yanlardan ızgaralı

Alıntıyı görüntülekasa bu şekilde yanlardan ızgaralı
denemeden kesin bir şey söylemek imkansız benim mystic9 kasa da yanlardan ızgaralı fakat ızgara kısa seninki kadar uzun değil umarım hava akışı problem yaratmaz çünkü şöyle bir şey var ön taraftan içeri alınamayan soğuk hava sorunu oluşması çok büyük problem çünkü içeriye sen ekstra egzos alsan da hiçbir şeyi etkilemiyor içerisi zaten sıcak

Geri