Arkadaşlar sistem bu fakat parçalarına bakarsak bu piyasaya göre çok ucuz kalıyor nasıl bu kadar ucuz 2.el vs olma durumu nedir eğer güvenilir bir siteyse sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Bu fiyata böyle bir sistem imkansız.Arkadaşlar sistem bu fakat parçalarına bakarsak bu piyasaya göre çok ucuz kalıyor nasıl bu kadar ucuz 2.el vs olma durumu nedir eğer güvenilir bir siteyse sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Ben de ilk görünce çok şaşırdım hiç internette şikayet vs yok yorum bile yok yeni bir site olduğundan dolayı ucuza satış yapıyor desek bile zararına satmış olur sistemleri kafam karıştıBu fiyata böyle bir sistem imkansız.
Site dolandırıcı olabilir.
hayır darboğaz olmaz ama bileşenleri fazla kaliteli değil.Ben de ilk görünce çok şaşırdım hiç internette şikayet vs yok yorum bile yok yeni bir site olduğundan dolayı ucuza satış yapıyor desek bile zararına satmış olur sistemleri kafam karıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu sistemin de fiyatı uygun bı göz atarsanız sevinirim arkadaşlar darboğaz falan yapacağını düşünüyorum açıkçası Rami daha sonra 16 yapabilirim kendimOM Aken Espor Oyuncu Kasası
OM Aken Espor Oyuncu Kasası'nı Oyuncumağazası'ndan satın alın! Üstelik ücretsiz kargo, taksit fırsatı ve mağazadan teslim seçeneği ile.www.oyuncumagazasi.com
Evet anakart sanırım düşük kalmış sisteme görehayır darboğaz olmaz ama bileşenleri fazla kaliteli değil.
Yüksek bir meblağ ödüyorsunuz bence güvendiğiniz bir yerden alın.Arkadaşlar sistem bu fakat parçalarına bakarsak bu piyasaya göre çok ucuz kalıyor nasıl bu kadar ucuz 2.el vs olma durumu nedir eğer güvenilir bir siteyse sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
fotoğraflar farklı özellikler farklı ayrıca toplanılabilir ama 2. el işte bende ventus 2060 superi 6750ye aldım 2. elden bence 2. el toplanmışArkadaşlar sistem bu fakat parçalarına bakarsak bu piyasaya göre çok ucuz kalıyor nasıl bu kadar ucuz 2.el vs olma durumu nedir eğer güvenilir bir siteyse sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
kanka alıcağın sistemi itopya incehesap teknobiyorik sinerji gamegaraj gibi yerlerden topla bunlar güveinlir yerlerdirArkadaşlar sistem bu fakat parçalarına bakarsak bu piyasaya göre çok ucuz kalıyor nasıl bu kadar ucuz 2.el vs olma durumu nedir eğer güvenilir bir siteyse sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir?