Neler Yeni

Sistem hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim

berk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk sayan
Arkadaşlar sistem bu fakat parçalarına bakarsak bu piyasaya göre çok ucuz kalıyor nasıl bu kadar ucuz 2.el vs olma durumu nedir eğer güvenilir bir siteyse sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir?

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Arkadaşlar sistem bu fakat parçalarına bakarsak bu piyasaya göre çok ucuz kalıyor nasıl bu kadar ucuz 2.el vs olma durumu nedir eğer güvenilir bir siteyse sistem hakkındaki yorumlarınız nelerdir?
Bu fiyata böyle bir sistem imkansız.
Site dolandırıcı olabilir.

berk0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
berk sayan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu fiyata böyle bir sistem imkansız.
Site dolandırıcı olabilir.
Ben de ilk görünce çok şaşırdım hiç internette şikayet vs yok yorum bile yok yeni bir site olduğundan dolayı ucuza satış yapıyor desek bile zararına satmış olur sistemleri kafam karıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemin de fiyatı uygun bı göz atarsanız sevinirim arkadaşlar darboğaz falan yapacağını düşünüyorum açıkçası Rami daha sonra 16 yapabilirim kendim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Yunus Emre
Ben de ilk görünce çok şaşırdım hiç internette şikayet vs yok yorum bile yok yeni bir site olduğundan dolayı ucuza satış yapıyor desek bile zararına satmış olur sistemleri kafam karıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu sistemin de fiyatı uygun bı göz atarsanız sevinirim arkadaşlar darboğaz falan yapacağını düşünüyorum açıkçası Rami daha sonra 16 yapabilirim kendim
hayır darboğaz olmaz ama bileşenleri fazla kaliteli değil.

w0cy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Alper Kuşku
bu tarz sitelere güvenme derim.

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
Yüksek bir meblağ ödüyorsunuz bence güvendiğiniz bir yerden alın.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bence dolandırıcı

Yusufya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
563
İsim
Yusuf H.
Instagram
yhzltrk
Steam
yusufya
Discord
Youfi#1616
fotoğraflar farklı özellikler farklı ayrıca toplanılabilir ama 2. el işte bende ventus 2060 superi 6750ye aldım 2. elden bence 2. el toplanmış

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
kanka alıcağın sistemi itopya incehesap teknobiyorik sinerji gamegaraj gibi yerlerden topla bunlar güveinlir yerlerdir
bu attığın siteler güvenilirliliği muamma

Top Bottom