gayet anlaşılıyor soru. sistem yeni alındığında ilk açılışta biosa kendi mi giriyor demeye çalışmış arkadaş.ilk başta bi türkçe konuşmayı öğren sonra yardımcı oluruz bu nasıl bir konu dostum dediğinden tek bir şey anlamıyorum.
Sen bu mesajı attıktan sonra konu düzenlendigayet anlaşılıyor soru. sistem yeni alındığında ilk açılışta biosa kendi mi giriyor demeye çalışmış arkadaş.
İçinde Windows yoksa girer hocam.ARKADSLAR sistem ilk acildıgında bios a giriyormu
Ayrıca neden mesajım silindi hocam ben hakarette bulunmadımİçinde Windows yoksa girer hocam.
Arkadaşın sorduğu soru gayet anlaşılıyor.Ayrıca neden mesajım silindi hocam ben hakarette bulunmadım
abicim hani bilgisayarı yeni aldık mesela diyelim ilk açılısta nasıl bir ekran geliyor karsımıza onu anlatmak istedimgayet anlaşılıyor soru. sistem yeni alındığında ilk açılışta biosa kendi mi giriyor demeye çalışmış arkadaş.
eyvallah hocamİçinde Windows yoksa girer hocam.
bende onu diyorum zaten.abicim hani bilgisayarı yeni aldık mesela diyelim ilk açılısta nasıl bir ekran geliyor karsımıza onu anlatmak istedim